Typiskt

Liten och Stors aktiviteter samma dag o nästan samma tid. Stor till Mtorp ridning 18.40. Liten till Volgården dans 18.00. Kloning?! Lösning blev att skjutsa Stor 17.30 för att vara tillbaka i stan 17.50 för att Liten ska dansa. 18.50 är den slut då är det bara att snabba sig till Mtorp för att hinna se på ridningen....missar förhoppningsvis inte mer än 15 min. De brukar vara 5 min sena :-)

Zumba dans

Är med Liten på Zumba dans.
Hon va så nervös så hon höll på att gå åt före. Jag har kört intensiv pepptalk hela veckan. Å hon ser ut att tycka att det är roligt. I vatyenpausen sa hon att hon kanske ville fortsätta.
Jag hoppas!
Vore så roligt om hon gjorde det. Så hon vågar göra nån aktivitet och stärker självförtroendet!
Hon älskar musik, att dansa och att träna så det borde passa henne perfekt :-)
Det ser skoj ut också :-)

The Power of Love

Gabrielle Aplins tolkning av The Power of Love är helt fantastisk! Jag får rysningar och den ger ilningar rakt in i djupet av mitt hjärta. "Dreams are like angels They keep bad at bay Love is the light Scaring darkness away I’m so in love with you Make love your goal The power of love A force from above Cleaning my soul Flame on burn desire Love with tongues of fire Purge the soul Make love your goal I’ll protect you from the hooded claw Keep the vampires from your door When the chips are down I’ll be around With my undying death defying love for you Envy will hurt itself Let yourself be beautiful Sparkling light, flowers and pearls and pretty girls Love is like an energy Rushing in, rushing inside of me, hmmm.. The power of love A force from above Cleaning my soul Flame on burn desire Love with tongues of fire Purge the soul Make love your goal This time we go sublime Lovers entwined divine divine Love is danger, love is pleasure Love is pure, the only treasure I’m so in love with you Make love your goal The power of love A force from above Cleaning my soul The power of love A force from above A sky scraping dove Flame on burn desire Love with tongues of fire Purge the soul Make love your goal Make love your goal "

Märkligt...

Måndag. Lååång arbetsdag.
Men vad gör det i lång loppet?
Inget.
Bara att njuta och älska varje sekund :)

Livet är bra härligt!

Veckans tränings summering

18 km löpning, 6 km crosstrainer och så styrkepass på det. Å hela kroppen känns lätt, smidig och bra! Fyra dagars träning, fyra tidiga morgnar. Det har funkat kanon. Hoppas på en trend, fr det är skönt att börja dagen med ett pass på gymmet :) Ger en fräsch kick till självkänslan att känna sig stark, pigg och smidig! Hoppas att det funkar med morgnar även när barnen är hemma :)

En härlig helg

Summering: Fräscht, energirikt, semla debut, fotboll, ögongodis och trevligheter!

Det har varit en härlig helg :)

Att lägga till ett år till på meritlistan är perfekt när man vaknar dagen efter sin 36 års dag och känner sig som 20 :D
Jag tycker att jag har en perfekt ålder. En mittemellan ålder.
Är vuxen nog att bli lyssnad på, lagom erfarenhet för att bli tillfrågad, tillräckligt ung för att fråga, tillräckligt ung för förståelse.
Pigg, fräsch,fin form :D

Imorgon är en ny dag, ny vecka, nya möjligheter!

En helt underbar dag <3

Kunde kompa ut från jobbet redan kl 11. Fick en fin blomma av mina arbetskamrater <3
Iväg å handlade, hämtade upp tjejerna. Hemma så blev det semelbak. Eftersom jag varit så "duktig" i 24 dagar ville jag inte snaska till det den 25. Så jag lerade på ett "nyrtigt" recept på semlor.
Dinkelmjöl, siktat o fullkorn, havremjölk o honung va huvudingredienserna. Dessutom köpte jag ekologiskt.
Lasange blev middagen....helt outside vad gäller mitt kostschema men fick funka idag. Iallafall rätt tid på dygnet :-) Jag gjorde den oxå nyttigare. Bytte ut hälfte av nötfärsen mot stora vita bönor, kikärtor o morötter, ekologiska. Inget salt (fick inte en enda fråga om salt heller!) utan lite extra pepprigt. Olivolja genomgående när jag brynte röran. Havredryck till såsen o endast lite ost i och på.
Sa inget om allt nyttigt. Förrän edteråt när alla hade berömt mat o efterrätt.
Semlorna fick man göra iordning själv efter tycke o smak. Jag gjorde bullarna små. Egen mandelmassa, mycket godare än köpt. Vanlig grädde. Havrevaniljvisp. Sojagrädde. Bara att hugga in.
Saftiga o goda bullar.
Inte så sött o mäktigt blev det heller.
Efter att syskonen åkt hem blev mamma kvar. Vi spelade kortspel tills ungarnas ögon gick i kors :-) Hade jätteroligt :-)
Skjutsade hem mamma o vovven och när jag kom hem låg Stor tvärs över min säng utslagen :-)
Bäddade ner Liten, som gjort mig sällskap, och har diskat undan det värsta.
Das krypa ner i sängen.
Klockan står på 7, blir en sväng på gymmet då. Så piggnar jag till ordentligt :-)
Tänk att jag är 36 år! Var tog tiden vägen?! Känns så bra bara. Känner mig vacker, fräsch, pigg och mår toppen :-)
Härlig ålder! :-D

En bebbe

Kompisen har fått en dotter.
Så vacker är hon! Alldeles underbar. Knubbiga kinder och en massa hår!
Helt otroligt.
Sen måste jag ju helt opartiskt påstå att just januaribarn, speciellet vattumän, är mycket vackra och speciella små varelser ;)
Bebissuget tar fart direkt ha ha ha.

Kalas

Har ångrat mig om kalas. Jag vill ha kalas på min födelsedag :) Så med kort varsel skickade jag ett sms till familjen. Får se om de har några planer eller vill hälsa på lilla mig :) Jag tänkte njuda dem på lasagne och till efterrätt semlor. "Nyttiga" semlor i små aptitretare, istället för stora bakelser. De kommer inte att vara färdiggjorda, utan man ska få göra sin egen efter smak och tycke. Bad dottern att inte planera in nått på fredag eftermiddag, så ska vi baka så fort de kommer hem från skolan :) Googlade på "Nyttiga semlor" och hittade det här receptet. Ingredienser: 50 g jäst 3 dl havremjölk eller sojamjölk 7 dl siktat dinkelmjöl 1 dl fullkornsmjöl av dinkel 2 msk honung 75 g smör 1 ägg Fyllning: 100 g sötmandel ca 5 msk honung eller 4 msk agavesirap inkråmet av bullen 1 dl grädde Tillagning: Smula jäst och värm mjölken till fingervarm och lös upp jästen i en bunke. Blanda i mjöl, honung och smör. Blanda ihop till degen i en bunke. Pensla ihop ägg i ett glas. Tillsätt hälften av ägget till degen och spara hälften till penslingen innan gräddning. Låt jäsa under duk i ca 40 minuter. Knåda ut degen på mjölat bakbord. Tips: dela degen på mitten till fyra delar. Sedan varje del till 3 delar. Då får du tolv bullar. Ta en bit deg och håll den som en datamus mot bakbordet, tryck med handflatan och gör cirkulära rörelser så blir den boll eller rund bulle. Lägg dem på en bakplåt och låt dem jäsa ytterligare 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Pensla bullarna med ägg när de har jäst färdigt och grädda dem i 10 minuter. När bullarna har svalnat skär du av ett lock på den. Mixa mandel med honung och grädde samt gröp ur lite av inkråmet på bullarna och blanda ihop till en fyllning i en bunke. Fördela fyllningen i bullarna. Vispa grädden och lägg en klick i varje. Lägg på locket. Visst låter det gott?! :)

Tidig morgon

Hann inte med träningen igår. Så jag bestämde mig för att det jag inte hinner på kvällen (dvs träningen) alltså får göras på morgonen. Så jodå...kl 05.45 ringde klockan. Hade väl inte varit sååå farligt om det vore så att jag drömde att jag var klar på gymmet och hade sån tid över att jag kunde slumra en stund till. Å så ringer klockan..hmm..det var segt. Men 06.05 stod jag på löpbandet. Blev 20 minuter uppiggande joggning som följdes av styrketräning. Jag körde igenom hela kroppen, men la lite extra fokus på axlar och mage. Va hemma igen kl 7 och efter en dusch så va jag jättepigg! Så skönt! Å ikväll var det skönt att redan ha tränat, att känna det i kroppen, när det blev annat planerat än träning :) Nu är det sängen. Imorgon ringer klockan 05.45 igen. Då är det styrketräning och stretchning på morgonschemat :)

Energi!

Har haft två massagekunder idag.
Direkt efter jobbet.
Ger sån energi! :)
Blir glad i kroppen och avslappnad :)

Blod!

Å där sprang näsan läck! Kul! Stor papperstuss i näsan och tanken var att gå å sova. Kan jag ju inte göra nu. *suckar* Känns ju så fruktansvärt onödigt och jäkligt irriterande! Blodet droppar, blodet droppar....bokstavligen ur näsan! Ja nån mens verkar jag ju aldrig få! Så får kanske va glad att jag har blodflöde nånstans he he he

Bahandlingsrum, namn, företag

Ska starta en enskild firma. Känns stort, så jag samlar mod och kunskap. Har kommit på ett företagsnamn, tror jag. Som jag suger lite på. Det ska vara brett, men man ska ändå få en känsla av tjänsterna som erbjuds. Så nu testar och smakar jag på det. Behandlingsrum ska det bli. Och kanske lite förr än tänkt. Hade tänkt mig under våren. Men måhända att jag får en bokhylla/skåp av min syster redan imorgon. Och då blir det nog att möblera om redan i helgen. Så kan jag börja inreda det så småningom. Dessutom har jag ju nån kund då och då här hemma. Och tanken är ju att det så ska bli, men att jag också ska vara portabel :) Så får se om det blir förr eller senare :) Spännande saker på g iallafalll :D

Roligt att inspirera

Igår hade jag min kära mor här på behandling. Och träning! Hon vill få igång cirkulation och flöde i kroppen. Så att den ska sätta igång med självläkning. Och hon vill bli stärkt så att hon kan börja motionera för att få ner blodtrycket. Så jag gjorde ett enkelt bollprogram åt henne, där hon på ett enkelt och skonsamt sätt går igenom hela kroppen. Får igång flödet och får upp pulsen lite. Det mesta är bålträning, lårmuskulaturen samt axlarna. Då de är svaga länkar i hennes kropp. Och hon tyckte att det var roligt och givande! :) Efteråt så gick vi igenom stretch övningar, så att hon ska få ur lite slagg och mjuka upp muskelfibrerna lite. Ständig, långvarig smärta har ju en tendens att dra ihop hela kroppen, in i minsta lilla muskel. Å så sover man sämre. Läker sämre och så är den onda cirkeln sluten. Men nu ska vi vända på den. Avslutningsvis så fick hon massage. Vilket kändes jättebra! För hennes värkande kropp tål inte så mycket tryck och beröring, men med lätta rörelser så fick hon en mjuk behandling som kändes behaglig och skön. Och hon va jättepositiv både efteråt och idag när vi pratades vid. Och det var riktigt givande! :)

Jobbat :)

Haft kul. Fått energi!
Idag har jag masserat tre kunder. Varav en fick en test. Fick en återbesöksbokning direkt, så nått givande har jag ju gjort :)
Känns väldigt bra! Inspirerande!
Imorgon har jag två kunder. Känns också bra :)
Tyvärr så hann jag inte med träning idag. Annars brukar ju det här vara min joggardag.
Men ska försöka hinna med träning imorgon samt mitt stretch passs. Viktigt hålla kvar energi och ork i kroppen, när jag nu använder den som redskap.
Det är roligt att hålla på med något som heller inte gör ont i ryggen! Bara det är en inspirationskälla till livslust! :)

Det börjar ta sig...

Köpte massagebänk igår. Den kom redan idag :-D
Snälla söta mamma o pappa sponsrade till den som födelsedagspresent <3 Fin eller hur?! Jag är ju inte så kinkig med årsmodell o märke...så fick en alldeles ny för halva priset. Fraktfritt. 3 års garanti. Perfekt! 13 kg tung, lätt få ihop i en axelremsväska, 196 cm i full längd, 60 cm bred, höj o sänkbar. Det tog 20 sek att veckla ut den och 15 sek få dit huvud o armhållarna. Efter jobbet idag köpte jag lite handdukar o en filt. Imorgon blir det bänkpapper o olja. Sen är det liksom klart! Ska få ha elevbeh på jobbet. Perfekt med en liten kundkrets redan i början. Å så utöka efterhand. Vill ha det självfinansierat...så elevbeh ska finansiera alla resor till Örebro. Och de två kortare utb jag ska gå i april och maj. Långa utb börjar i sept egentligen, men har tänkt lite....varför vänta? Vad är skillnaden mellan april o sept? Bättre åka på sommarvägar än vintervägar. Och det är så långt till september. Och de korta utb krockar inte med den långa. Så jag tror jag omstrukturerar planerna lite. Är ju ändå en hel del tid som kommer gå till praktiken, dagar o kvällar som ska tillbringas i Örebro. Även om jag tar det i två etapper. Först Dipl massör och så Cert massageterapeut. Ska bara komma på nått namn också...till mitt lilla företag alltså :-) Pirrig o förväntansfull så jag knappt kan somna...men måste. Kl är mycket. Å snart ringer larmet. Är ju lite pyssel med att få med mat o mellisar för dagen imorgon :-)

Godmorgon världen!

Idag är en ny dag med nya möjligheter :)

Min förhoppning är att E18 ska fungera i eftermiddag, att det är plogat och sandat/saltat/eller vad de vill, å att det inte snöar nått mer just idag.
Jag ska ut och åka till stora staden här bredvid. Å vill inte vara med om nån krock!
Fick nog av olyckor igår när vi var ute o for! :)

Kalas ide

Skjuter på kalasandet till helgen efter födelsedagen. Å det blir minisemlor a la gör det själv. Så blir alla nöjda o glada :-)

Ett avsteg

Blev tvungen till ett avsteg från min kost idag. Kanske det som gör mig seg?! Satt i bilkö lääääänge, inget ätbart med. Konferens med kaffe på morgonen. Hann inte med att få i mig det jag skulle o pulverintag...nja där går gränsen. Så när mina kära kollegor svängde in vid Max så fick det bli ett minimål med vatten o kaffe u m. Kändes både bra å dåligt. Höll på att hungra ihjäl! Men avsteget sög! Ja ja...resten av dagen har funkat bra. Ett avsteg vid halvtid får jag leva med. Imorgon är det 15:28. Dagarna går fort!

Lite som kola

Så känns det i kroppen. segt som fan. Frusen seg kola.
Ska strax göra bollövningar och stretcha. Det kommer nog väcka upp kroppen. Det är skönt med ett sånt rejält pass i veckan. Och jag tror att det hjälper min stackars (j****) nerv också. Känns så iaf :-)

Paus i drömfabriken

Mellanmål intaget. Fick bli direkt ur burken. Kesella å färska blåbär...mums!

Sängfösare

Kopp grönt te innan sänggående gör susen för kropp, knopp och humör :-) Sov så gott!

Kul kväll

Det är skönt att umgås med folk som inte nödvändigtvis måste dricka en massa alkohol. Där trivselnivån är skyhög ändå. Speciellt när det är barn med!
Haft en kanontrevlig kväll. En minivariant av nyår...dvs vi spelade en massa kort. Och jag vann i nått jag är asdålig på....Plump. :-) Made my day ;-)
Stressuno, Plump och Rome' avverkades under glada tillrop, skratt o humörsvängningar...hi hi hi...

Alla barnen de lekte o roade sig själva, mumsade snacks och fick vara uppe länge idag :-)

Här blev det smörgås å te innan de kröp i säng, sover gott på mätt mage.
Prinsen bjöd bort mesta av sitt godis, likaså Stor och Liten hon har nästan allt med hem igen. Inte är de särskilt snåla, giriga eller sockerråttor nån av dem *glad*
11, 14.95 och 22 kostade deras olika kalasande och då innehöll 22an ett tuggummi paket. Så inte är de särskilt dyra i drift vad gäller helg godiset :-)

Underbar start...NOT!

Vaknade 7.39 i morse. Det är lite extra jobbigt när jag börjar 7.45.
Helvete!
Men, men 8.15 var jag på jobbet. hade fixat med mig mat o pshake och tog som vanligt apostlarna som färdmedel. Det är 12.30 min att gå så det var bara att pinna på.
Hade skickat ett mess till chefen om att jag försovit mig, fick svaret "Jag sätter på kaffet!"
Ha ha ha...det var precis vad jag behövde för att vakna till!
Seg förmiddag, det blir liksom konstigt när man försover sig, som blev bättre efter en rejäl lunchpromenad i kylan :)

Nu kommer jag sova dåligt i natt av rädsla för att försova mig imorgon. I know me! *suck*

Min önskelista

Va rätt så kort i år. Av mina föräldrar har jag önskat mig bidrag till en massagebänk. Av mina syskon har jag önskat mig bidrag till ett par löparskor. Av mina barn har jag önskat mig en stegräknare. Nu tyckte dottern att det blev fuskigt, för då vet jag ju redan vad jag får. Och poängen är att bli överraskad annars är "det ingen ide!". Fyra saker MÅSTE man tydligen säga. Så jag fortsatte med ett presentkort på Kicks, små örhängen och ett träningslinne. Visade mamma den massagebänk jag vill ha idag. Har kollat ut ett par skor. Check, check. Vill nån sen skänka mig en halv mille eller en marklght så kommer jag inte knorra om det! Puss puss

7:28

Det går ju fint det här. Känns väl lite udda fortfarande att laga måltider väääldigt tidigt på morgonen. I morse var jag uppe med tuppen före kl 6. Har väl inte riktigt fått till snitsen på jobbet, smygäter ju där. Men jag har ändå tålmodiga arbetskamrater som finner sig i mina lustiga små förehavanden. Och det gick fint att äta sallad på lunchen och sen snabbt ner med en proteinshake, när barnen somnat. Jag va inte direkt hungrig heller. Trodde att jag skulle bli jättefrestad. Vårt kök gör vidunderligt god mat! Men det gick bra. Tycker att jag känner mig lite piggare i kroppen också. Inte i knoppen men det är ju mer en regel än undantag he he he Det är skönt att sötsuget är borta iallafall. Känner mig inte frestad längre. Eller hysteriskt sugen på godis och smörgås. Första veckan har gått. Lärorik och krävande summeras den. Imorgon börjar vecka 2 av 4. Rullar det på så här så ska nog dag 28 vara här i ett tjilevipp. Ska bara lösa det här med tre födelsedagskalas också, varav ett är mitt eget :)

Varför huvudräkna

När man kan använda prylar som gör det åt en!?
Tog några dagar men nu innefattar hushållet en hushållsvåg. Iofs bara till låns. Tur jag har en syster som är mer nogräknad än jag :-)

Nytt arbetsår

Och förhoppning om nya möjligheter!
Måndagmorgon.
Heela långa dagens måltider är iordning gjorda och packade. Idag äter jag inte en enda måltid på hemmaplan.
Det är underbart att jobba tilll 18.30.
Blääh! Och fy.
Som en urvriden trasa kan hjärnan beskrivas när man komme hem framåt 18.45.
Får hoppas att det är en lugn start, men eftersom ett flertal har jobbat på som vanligt och det är tre nya in den här veckan så blir det nog inte riktigt så.
Somnar väl ovaggat ikväll!
Puss o Kram till hela världen!

Fascinerande människor

Skulle hitta på nått i lördags och jag är ju så himla trött på kvällarna (och blir då också sötsugen) så jag ville göra nått aktivt. Kanske skulle hälsa på där. Va längesen. Fick ändå en varning. Ungefär 5 min efter att vi klev innanför dörren så insåg jag varför jag mer och mer sällan umgås med människorna. Fattar inte hur folk i 35-40 års åldern orkar vara på en 16 årings nivå. Iofs när man är vännina med en 16 åring så kanske det är en del av förklaringen?! Bara det är olämpligt. Funderar ibland på hur det kommer bli när deras egna barn är 15-16 år....är det okej att umgås med folk i 35 års åldern då? Supa sig full, bli bjuden på sprit hit o dit, "festa" ihop, å gud å hans moster vad som händer där. Nja....! Det va en samtalsnivå på knulla, fitta, kuk-stadiet. *suck* I varannat ord ska nått av de orden uttalas. Jag började läsa en bok och kollade på teve. Surfade på min mobil och läste tidiningarna. Fun, fun! Jag förblev den nyktra av oss. Också en lustig sak...varför kan man inte vara ledig, umgås, ofrivilligt barnfria utan att det alltid ska drickas alkohol? Fräscht- not! Trist - jepp! Very unsexy- indeed! Skjutsades såklart in på krogen! Det ständiga stället. Sköööönt slippa dem! Lär dröja innan vi umgås igen. Ska vara om barnen vill leka nått. Fascinerar mig hur människor kan vara, säga, bete sig! Jag klarar inte av att sänka mig till den barnsliga nivån och föra ett samtal på en så lågintelligent nivå. Thank you good for that! Och så det ständiga tjafsandet. Och svartsjukan. Hur faaan orkar man. Svartsjuk på artister eller andra kändisar. Hallå! Är ni 15 eller? Och då går det upp för en att ja just ja...jo...de är ju i den mentala åldern...till och med kompisarna är det! Tjafs och svartsjuka är bland det tråkigaste jag vet och kan verkligen ta död på humöret och det mesta!

5:28

Sötsuget börjar ge med sig.
Men ack så trött jag är!
Frågade coachen om jag måste stå ut med det, men trodde det skulle ge med sig.
Vid dag 5 känns det ändå lite som nedräkning...det har liksom börjat rulla på.
Imorgon är 3e prövningen. Arbetet. Jag hoppas att mina kollegor ska vara förstående. Täcka upp och ha en tolerant inställning.
Och har inget drastiskt hänt sen före jul så borde det inte vara nått problem.
Det är ändå skönt att jag är inne på dag 6 och har fått in det lite i vardagen när jobbet börjar.
Hoppas ju att komastadiet ska ge sig också.
Förbrännongen har definitivt kommit igång! Jisses vad jag svettades. Såg ut som jag duschat med kläderna på efter 5.5 km. Inga rekordtider, men ändå så rann svetten av mig.
Min kropp har ju relativt hög ämnesomsättning ändå (tackar vi bra gener och förfäder för!) men nu har den lagt in en extra växel tror jag. Behvöver nog dricka lite mera vatten känner jag i kroppen.
Så tåget tuffar på!
Utsattes för rejäla frestelser idag. Semlor! Oj vad det hade smakat ljuvligt!
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1455439/images/2013/20130106_132835_50e9f0deddf2b3418f731adf_thumb.jpg

Stod emot! Såg på när mitt stros och shoppingsällskap mumsade i sig en räkbaguett. Själv sippade jag på mitt kaffe. En stund tidigare hade jag ätit mina 250 gr Keso och några skivor salami i magen.
Chokladtårta hade de också!

Drygt!

Nytt vaccin 410.56 kr och mottagningsavgift 320 kr. Som hittat. Spec denna månad som är extra fet..he he he.. Ja ja det ger ju resultat. Småningom iallafall. Bara tålamodet som saknas he he 6 veckor till nästa gång. Påfyllnad av vårkänslor denna soliga, snöfattiga dag.

Vårkänslor?

Allternativt insåg jag det nödvändigt onda i att behöva tvätta bilen.
Sagt å gjort.
Skrubbade rent den.
Det suger verkligen att tvätta bilen!
Det är sånt man ska ha pojkvän/sambo till!
Ändå nöjd att jag faktiskt gjorde det :-)

Jävla reklam

Det e tamejfan bara matreklam på teven!
Kan ju inte kolla på nått utan att nån måste äta nått gott! *suckar*

Prövning nr 2

Leos Lekland. En prövning bara att ta sig genom entren! Här gick det ner kaffe o påtår. Minus mjölk såklart. Tror inte jag klarat det annars. Åh va mycket gott fika de hade... När syrran tog en chokladtårta o grädde var det dags för min p-shake. Choklad som choklad liksom....ehh...tur jag har bra fantasi! Än så länge är det all-in och stark karaktär!

2:28

Mycket gott att äta idag!
Och piggare. Istället för att invänta tröttheten åkte jag till gymmet och aktiverade mig. Gick kanon!
Lätt styrke för överkroppen och så stretchade jag massor.
Funderar på om det kan hjälpa mot nervsmärtan i sidan o höften?! Värt att prova iaf.
Idag var mellanmålet Keso. En favorit jag gärna äter efter träning eller till frukost, så det gick lekande lätt att få ner det.
Just ätit sista målet med matvete, pepparbiff o mosarella toppade med färska basilika blad. Mums!
Än så länge går det bra det här!

Godis substitut

Bättre hålla hjärna o händer sysselsatt än fundera över ev sockerabstinens och allt gott som mumsats runtomkring mig :-)

1:28

Första detoxdagen. Ett strikt kostschema följs och maten intas efter bestömda tider.
Va grymt trött en timme efter första målet, men sen flöt det på bra.
Nu är jag sugen på nått! Jättesugen!
Troligtvis bara för att barnen+kompis haft filmkväll och ätit godis.
Men men...dag 1 av 28 är snart avklarad. Lite stretching ska utföras bara. Hoppas att nerven som är i kläm/irriterar sig över nått ska få mer utrymme.
Imorgon är det dag 2 och då blir det nya utmaningar och möjlighetrr.
Min kropp är nog fortfarande i chock av att inte fått i sig så mycket koffeun...så värst mycket protester har jag inte känt. Kanske hjälper det med grönt te och smakat äckligt pulverkaffe...kanske kommer en reaktion imorgon.
Känner mig lätt o ledig i kroppen. Hoppas den känslan håller i sig!

RSS 2.0