No news, is good news

Wller hur?
Så tolkar jag det.
Förra provet då ringde läkaren hem på kvällen och talade om resultatet och då var det kasst.
Nu har vi inte hört nått, så jag förväntar mig att det ligger ett brev i brevlådan imorgon som berättar att resultatet var bra.
Inte tänker jag väl fel där?
W har svårt att somna, inte bara för den molande värken här och där, utan för att hon också är orolig för resultatet.
Men jag hoppas att jag var övertygande nog så att jag kunde förklara och berätta hur jag tänker och känner. Och att hon också ska tro som jag.

The makeover

So sexy! Folie o färg som ett bombnedslag i håret. Men resultstet blev enadtående bra :-)
Sexigt eller hur?! ;)
Folie och kladd lite här och där. Så här satt jag en stund, sörpla kaffe och läste skvaller och hälsotidningar.
Det är ju en snygg blandning egentligen. Först läser du en massa skvaller, sen bläddrar du förbi och dregglar över alla dessa goa recept överallt. Tar nästa tidning och överöses av alla dessa tips - om allt från k,olhydratdieten, till superbär till hur du slimmar din kropp på en vecka.
Jag hummade glatt med i alla tips och råd medan jag mumsade på min chokladbit som bjöds till kaffet. Smakade underbart! :)
Resultatet blev strålande förresten. Lite ovan med lugg, men skönt att faktiskt ha gjort nått med håret för en gång skull.
Nu ska jag bara lära mig det där med stylingen också! :S

Tummen mitt i hand!

Grr... Hur kan det vara så svårt? Håret blev ju snarare rakare :( Aning fel. Lite skillnad på rakt och lockigt! Testade på mitt hår. Ser ingen skillnad. Noga, noga kan jag ana en liten krusning i nått strå i luggen. men det vackra fall jag hade igår är tydligen ett minne blott! Får helt enkelt permanenta håret i nå stora lockar, så jag får det som utgångsgrund. För platta håret kan jag iallafall tydligen! Skit också!

Den som väntar..

...har iallafall väntat för länge. Här iallafall! Väntar, väntar, väntar på besked från doktorn. Wilma tog nya prover i måndags morse. Tisdag kväll eller onsdag förmiddag skulle de vara klara. Så nu väntar vi på resultat om hur levern mår. Håller tummar och tår för att den mår bra, helst toppen, igen!

A makeover

Inspirerad av Cecilia Blankens, som jag såg på tv4 morgonteve, så tog jag ett stort steg igår och gjorde mig själv höstfräsch :) Inte lika röda toner som Blankens, men i mörk koppar med guldinslag. Lugg och axelkort hår. Inga inklippningar, flikar eller uppklippt. Nöjd. Mer än nöjd. Lite ovant med lugg, den är i och för sig lång, men lite för kort för att kunna sättas bakom örat. Jag fick också lite styling med lockar i håret. Gjordes med vanlig platttång. Ingen aning hur hon gjorde. Fast hon visade. Så nu ska jag träna på W hår. Mot hennes vilja. Lite mutor får det bli. Hon har ju långt så det går bara att träna på henne. blir så krångligt träna på mig själv. W tror att hennes hår ska gå av, bli förstört eller förbli lockligt "så som jag håller på" :)

Gjort :-)

Kontrakt skrevs igår. Resterna på vinden städas ur idag. Källaren,typ tre grejer, fixas imorgon. Srn är det gjort. Over and out! Ska kolla m SEB hur jg gör bäst med resterande lån. Inte mycket kvar, men det lilla har jag inte i kontanter just nu. Ett eller ett och ett halvt års betalning blir kvar, beroende på kostnad. Men skönt ha det gjort! Boend kostnaden sjynker med sisådär 4000 kr i månaden. Som vi ska lägga på gem sparande av nå slag. Göra om lite, en resa då och då. Känns väldigt bra iallafall.

Snart, snart...

Blev tyvärr inte budgivning på lghtn... Men snart, snart...om en timme. Då ska kontrakt skrivas. Fick inte det jag ville. Men 50% mer än det jag köpte den för. Så vinst blir det. Treddje gången gillt. Hoppas jag! Sen ska det firas. Vi har bjudit över oss till kusinen för spelkväll. Vi står för maten och de för latte och diskmöjligheterna :)

Kär...

Jag blir så glad så mungiporna åker upp automatiskt när jag ser på dig. Jag tycker om att se på dig när du inte ser. Att följa dina ansiktsdrag med blicken, se ditt minspel och se ditt leeende när du märker att jag ser på dig. Att få somna bredvid din sköna famn. Få krypa ner bredvid dig i sängen, trots dina fruktansvärt iskalla fötter, lägga huvudet på din arm och känna hur du snusar i mitt hår och hur du stryker med tummen på min arm. Vakna och veta att du finns där alldeles bredvid. Sträcka ut en hand och känna värmen ifrån dig. Jag älskar dig!

AW

Har haft after work med gamla kollegor. Så trevligt! Det är en intellektuell energiboost att få umgås med intelligenta, trevliga och goda människor. Kultur, litteratur, dryck, fest, liv och död var några av de samtalsämnen som avverkades. Alltid på ett seriöst och respektfullt sätt med glimten i ögat. En berättade om sin svåra situation. Hennes man har efter en lång, lång tids svår sjukdom kommit igen och under rehabiliteringen drabbats av två svåra hjärnblödningar. Han är så svårt sjuk att han inte kommer att komma hem igen. Hon försöker komma överens med sig själv om att han ska dö, troligtvis snart. Förlika sig på att vänta på ett samtal, de slutliga avskedet. Vilken bisarr situation! Han däremot, vägrar inse att han ska dö. Att han är döende. Han vill gärna prata om om de ska ha gran i jul eller inte. Medans hon försöker förlika sig med att det är tveksamt att han upplever julen i år. Vilket vaccum!

Semester...men borttappad röst

Jaha...kan efter 1,5 vecka på nya jobbet summera det me att det känns som semester. Det är lugnt och skönt. Mycket frisk luft ute och lite trevligt småprat inne. Har väl kraftig ringrost kvar vad gäller sånger, rim och ramsor för barn i 1-2 års åldern...men räknar med att det löser sig med tiden. En bieffekt är väl att bacillerna gärna vill hopa sig och virusen som de små gärna delar med sig av gärna sätter sig. Jag tappade rösten i morse. Har mest väst och kraxat idag. Men, men...lite hosta och förkylning på det här så har det snart löst sig! ;)

Jaha...hur ska nu detta bliva...

I onsdag var det den vanliga provtagningen var 6e vecka. Gick bra. Fick veta att hon ska få ta influensavacc eftersom hon tillhör riskgrupp. Oki! Mot kvällningen står jag och lagar mat, klockan är bortåt sex. Då ringer telefonen. Och när man får ett samtal från en läkare mot kvällningen, då vet man att det inte är bra... Levervärdena var höga, ingen spruta på två veckor. Omtag av prover om två veckor. Är hon förkyld? Nej. Äter hon pencillin? nej. Har hon nån infektion? nej. Vad betyder nu det här då? Knyter sig i maggropen! Frågar närmaste sjuksyrra jag har...syrran :) Inte bra! Men levern är ett finurligt organ som kan självläka om den får vila. Låt kroppen vila och ge minimalt med "övrig" medicin, var hennes råd. "Övrig" medicin är allt alvedon hon stoppar i sig när det vanliga inte hjälper. Så så får det bli. Usch, mitt lilla hjärta! Jag vet att du kommer att bli något stort, men varför ska vägen dit vara så oändligt krokig, backig och lång!

Ny vecka, nytt jobb

Inge huvudvärk eller magvärk. Ingen trötthet. Mår fint, känner mig pigg och tillfreds i sinnet. Nytt jobb...lite pirr i magen på söndagskvällen...men ingen sömnoro, nedstämdhet eller magvärk. Så skönt! Trivs fint med jobbet. Har trevliga arbetskamrater. Ingår i poolen , har för tillfället ett tre veckor lång placering. Får sre vad det blir.sen. Men livet är ju ett äventyr och just nu känns det väldigt bra :-)

Klart och över!

I fredags jobbade jag undan för att kunna gå liiite tidigare. Hade 4.5 övertidstimmar kvar. men fick lämna dem åt kommunen. Tackar som bockar! Hade två dok kvar att skriva...fick bli idag på morgonen. Men, men nu är det gjort iallafall. Skönt få avsluta. Stänga av telefonen, ny signatur på mailen, ge bort nycklarna :) Oj, vad grejer jag hade med hem. Litteratur som är min egen...lite allt möjligt.. Bilen såg ut som en flytt bil! Men nu är det gjort, över och förbi. Känns bara bra!

RSS 2.0