Sovmorgon

Jag skulle gå upp halv sju. För att komma iväg till gymmet, var tanken.
Men jag har sovit så himla dåligt. Så jag passade på att sova lite till. Sen stretcha ryggen, så jag kan komma ur sängen och så börja dagen.

Jag hoppas att jag får tillfälle att komma iväg till gymmet ikväll efter jobbet. Mellan jobb och dotterns träning. Så att magen får jobba lite och ryggen kan bli ordentligt uppvärmd och sen stretcha ut musklerna. Måhända att jag kan knäcka till en kota till, så den gör mindre ont.

Måhända, måhända..

Go vän

Blev en spontan em i min goa väns sällskap!
Det e ju så bra att de flyttat närmare hemåt nu.

Å vilken lght! Ljus, stor, luftig med egen ingång. Två uteplatser. Va precis som ett litet radhus. Skitfint.
Och framför allt lätt att hitta.
Men hon brukar flytta till enkla platser :)

Blev en trevlig em med A och hennes dotter. Fika, prat, middag och mer prat. Med jämna avbrott från liten tjej som ville ha uppmärksamhet :)
Hade en kanon dag!

Hemåt för att pyssla lite med tvätten. Betala lite räkningar. Anmäla mig till Vansbro simningen. Dirigera syster som följer med W till Björnön idag på Mångårds avslutning. Det är Hörselvårdens barnavdelning som har aktiviteter (typ skoldagar) för barn i olika åldrar, indelat efter ålder. Tre ggr per termin samlas de och så en fjärde gång bara för att ha kul.
Jag har inte tillräckligt med semesterdagar kvar, så då ställde syrran upp, så att W kunde åka. Det är lite tokiga tider 8.30-14...mitt i arbetsdagen. Så inte alltid lätt få till mörjligheten för deltagande.

Men solen ser ut att titta fram idag, med behagliga 15 grader, så de får nog en helmysig dag *avis!*

Shopping :)

Efter gymmet igår hämtade jag upp barnen. Stor skulle shoppa.
Hon ogillar sådant, så att hon ville och önskade kändes som ett framsteg.

Och faktiskt så hittade vi kläder till avslutningen samt ett par byxor hon ville ha. Så kallade chinos. "Riktiga" byxor, fast i mjukare material än jeans. Hon vill ju ha kläderna löstsittande.

Lyckat blev det :)

Usch fy o blähh

Aj aj oj oj i ryggen!
Värker som fan!
Inte jämt, men ständigt i vissa lägen. När jag går, joggar eller står gör det inte ont. Så länge jag inte gör ett vrid eller böjmoment. Då hugger det som en kniv i ryggen och ilar ner i höger skinka.
Och ligger jag plant på rygg, då gör det ont som fan. På mage kan jag inte ligga heller.
I natt har jag vaknat varje gång jag rört på mig. Häftiga rörelser "Nej tack!"

I söndags gjorde det skitont i ryggen, men kändes mest stel.
Sov sisådär, så jag bestämde att jag skulle åka till gymmet mellan jobbpassen.
Joggade försiktigt i en kvart, sen gjorde jag mycket sit ups och stretchade läääänge.
Lyckades då knäcka till ena sidan i ryggen så att det släppte lite där. På den sidan jag inte har ont av diskproblemet.

Idag ska ajg ringa till en massör. Har provat henne en gång för lääänge sen, då "flyttade" hon på några senor vid mina skuldror. Grymt ont gjorde det, men lättade ordentligt!

Hoppas att hon kan lossa på de stela muskler som bråkar med ryggen, så att det slipper stelna till i hela ryggen. Kommer bli dyrt, men förhoppningsvis är det värt det!

Svider

Det är inte billigt vara hemma med vård av barn. Brr... Denna månad drog de 3400 kr av lönen. Från F-kassan får jag tillbaka 1870 kr.
Det känns lite..

Har varit mycket denna vår. Ingen månad sen december har jag fått full lön. Får hoppas på juni då :S
Mellan 1000-4000 kr har jag kunnat räkna bort. Å som sagt f-kassan blir man inte rik på.

Men men...det skola komma bättre tider!
Me hope!

Hans majestät


På vägen hem från friidrottstävlingen så fick vi en skymt av Skogens konung!


Syskonbarn och fobier

Tidig dag igår.
Lyckades dessutom få ut friskvårdstid. Eller iallafall 35 min. En snabbsväng p ågymmet fick det bli. 3 km 15.49 min. Ilade i högra benhinnan när jag sprungit i 10 min, tänkte bita ihop och springa 5 min till. Men det slutade ila och flöt på istället. :) Ahh, så skönt!
Och sen blev det lite styrkeövningar för överkroppen! Skönt, skönt!

På vägen hem bjöd jag över syrrorna på fika. Kära mamma följde också med. Blev lite glada skratt och samtal över en kaffekopp.
Och så fick jag lite tid med syskonbarnen. Blir inte så ofta längre :(

Efter lite (!!!) vånda så fick min syrra, som är syrra, ta min p-spruta på mig. Hjärtat slog, tårarna rann, lätt illamående och alldeles yr. Men nu är jag bebis-säker i 12 veckor till.
Fy faen.
Och fniss och skratt över min rädsla fick jag höra också. Usch, blev inte mindre ledsen för det.

Gick bättre när det var sprutor en gång i veckan, nu när det är två sprutor var 6 e vecka så ökar panikkänslan igen. Känner mig infångad och trängd och inte får jag nån luft. Otäck känsla!Haft det i 30 år, antar att jag får leva med det i 30+30 år till.

Pannkaka!

I söndags skulle jag ta en löprunda. 40 min a ca 8 km var tanken. Lugnt och trevligt bara. När jag hade sprungit i 10 min rann tårarana för att benhinnorna värkte. Det strålade upp i knäna och fötterna kändes som stora klumpar att dra omkring på. Tänkte ringa om skjuts hem...men va faaen...så fjompig kan jag väl inte vara. Så jag bet ihop och linkade hem. Aj helvetes fan va ont det gjorde! Skönt att jag hoppade vårruset igår. Benen behöver nog sin vila. Jag ska prova löpbandet idag istället. Får se hur det går. Iallafall 3-5 km skulle jag vilja ha i benen idag. Annars får det väl bli crosstrainern, även om det inte är lika skön avkoppling. Hoppas INTE det är på g en benhinneinflammation. Förra gången, vintern/våren 2008 gick det ju ner i ena ankeln och senorna blev inflammerade. Gåförbud i 8 veckor, dvs minimalt med steg fick tas under en arbetsdag och fritiden blev stillasittandes. Kunde ju inte ens köra bilen för att det gjorde så ont i benen och foten. Men jag lärde mig att lyssna på kroppen, så denna gång så tar vi det lilla lugna innan det går illa :)

*stolt*

Dotterns friidrotts tävling krockade med mitt tänkta Vårrus. Vda gör väl det... Det är så mysigt och roligt att åka iväg på tävlingarna. Är skitglad att hon kunde och ville börja igen. Hade saknat det annars! Och hon har redan siktet inställt på träningslägret på Åland nästa år. Absolut! You go girl! Första tävlingen i spjut! Andra gångn ehon kastar överhuvudtaget. Gick sisådär vid inkastet. Första kastet i tävling var hon stel och vit som ett lakan (enligt lillasysters utsago!). Sen lossnade det. Längre blev kast nummer 2 och 3. Slutade med 6.99. Kanon! Och hon tyckte att det var jättekul. Viktigast! :) 600 meter löpning var det avslutningsvis. Hon höll bra och jämt tempo. Och hade krafter kvar att spurta på målsträckan OCH spurtade om en tjej på målsnöret. Tog henne med 69 hundradelar. Hon var såå stolt! I vanliga fall så är hon kortast och brukar komma sist. Även om hon förbättrar sitt personbästa varje gång. Så för självförtroendet var det en enorm kick! Vilken boost! Systersonen hade sin första tävling. Jisses va skoj det var. Småttingarna är ju så söta när de springer. Har inte så mycket koll på vart de ska eller vart de ska stanna. Det kan bli hur som helst. Och så sällskapsspringer de och de är helt slut efter målgång :) Njöt i solen med Liten, Stor, mor, syster och systersonen. Den vanliga supporterklubben när det är friidrottsevents! :D Roligt är det! Och så himla trevligt med alla glada och positiva människor :)

Gravid

Ja inte jag alltså. Utan kollegan. Hon ställde sig stolt i profil när jag kom i morse :-) 12 veckor. Blir en december bebis. Har väl tyckt att hon varit lite samborund ett tag...men så kan det ju vara när man är kär och bara myser. Och helt fel ute var jag ju inte ;-) Inte dricker hon kaffe längre heller...hon sa det själv..snart hade du kommut på det ändå eftersom jag säger nej till kaffe hela tiden! Va mysigt! En massa bebis o gravidprat kan jag ana framöver :-D

Favorit

Train - Drive by Blir glad i hela kroppen när jag hör den låten :-) Känns som sol, sand mellan tårna och vila. Inga snoriga ungar och en massa trevligheter hela dagarna! Bara vara och må gott! :-D

Tjatter!

Tillbringar min rast i bilen. Orkar inte med pers rummet och allt tjatter och jobbprat. Är trött och vill vara i fted. Helst skulle jag vilja sova en stund. Men ska bläddra i Vetenskapens värld, så får hjärnan lite utbyte idag också .

Att spritta..

..av energi och ha ett stort leende på läpparna händer inte varje dag. Igår va en sån dag! Eller kvällen.. Fick sprutor igår. Va så positiv jag kunde, utan att överdriva, om hur dåligt jag mår och mått i veckor. Och bara för att jag sprang Gbgvarvet i helgen så fick jag t dem. Tjejen före mig blev nekad, hon får vänta i två veckor så pollennivåerna börjar sjunka. Längesen jag mått så här dåligt. Den enorma tröttheten och svidandet i ögonen är värst! Efter sprutorna blev jag yr, fick huvudvärk o h blev så trött så jag trodde jag skulle somna i bilen. Hade dessutom ett kvällsevent..ja ja...köpte en stor kaffe och en chokladmuffins på McD som uppåttjack. Men oj vilken trevlig kväll. Så härligt med alla lättsamma, positiva petsoner. Att bli lyssnad på, få vara intressant och att lyssna och höra intressanta ämnen och samtal...det ger en kick för intellektet! Och energi! Mitt i all trötthet så blev det bara så himla trevligt o positivt. Upptäckte plötsligt att kl redan var 21.45 så då bröt vi upp. Räkor, bröd, aioli, kex, ost, rödlök, dryck...och en liten efterrätt till kaffet...så skulle man ha det oftare. Så enkelt å så gott :-)

Spjut

Direkt efter jobbet är det att fara till ip och dotterns friidrotts yräning. Spjut är tydligen på schemat....ser inte helt lätt ut. Men framsteg görs. Hos alla. Första spjutträningen för dottern. Hon får egen coachning. Gissar hon börjar bli trött. Jag har sett 45 min nu. Kortare o kortare blir kasten :-) =träni gsvärk i kastarmen imorgon :-) Snålblåst och huttrigt som fan är det. Känner nått stänk. Tog jobbrallorna på, så jag skulle frysa mindre. Vantar o mösa hade nog i te skadat...brr..

en detalj..

En vacker vägg i Orangeriet på Färna herrgård.

Färna spa

Överraskad o h så glad att hon började gråta. När Liten förstod att hennes dröm va sann: en dag på spa! Upprepade flera ggr...Det här är bästa födelsedagen nånsin! Å va mysigt vi hade! Bara hon o jag. Badade, bastade, samtalDe. Mysigt få äta lun h och ta en härlig promenad i den vackra miljön kring herrgården. Tänk Att drömmar kan bli sanna mamma! Ja visst är det underbart :-) Massage, ansiktsbeha dling och fotmassage fick vi båda, hon fick lite mer. Va hon njöt! Så härligt att se :-) Två nöjda tjejer åkte sen hemåt. Tänk att drömmar kan bli sanna. Nu är min dröm att få eget rum hos dig. Sen en egen dator. Och sen är min dröm en hamster. Ja...drömmar slår ibland in. Visst är det fantastiskt :-)

Gbg

Började dåligt, toppade helt fantastiskt, avslutade sisådär. Kändes sisådär inför loppet. Målet var att ta sig runt. Kände mig inte alls i form. Så va rätt nervös dagarna innan och nervös dagen D. Loppet var helt okej. Kändes bra hela vägen. Hade runkeeper på, men två ringni gar störde den så tiden blev fel och hela loppet kom inte med på kartan. Ja ja... Hade kunnat öka på slutet men det var trångt som attan. "Håll höger" gjprde ingen nytta varken för mig eller andra. Mycket nöjd blev jag när jag fick höra resultatet- 2.01.17. Förra året var det 02.02.54 (tror det var 54 på slutet). Så en klar förbättring iallaall. Influensa, lunginflammation och magsjuka kanske är grejen när det gäller uppladdning...he he he.. Blev god mat på kvällen. Söndagen blev det att kika lite på stan. Solen som dök upp på lördagsem höll i sig även på söndagen. Jävligt segt köra hem. Men det gi k med en stor Latte och stoor vatten som sällskap :-) Nästa år vill jag under två timmar. Kan ju hoppas på samma sänkning som i år.

The cookiefactory is closed!

Tills vidare kommer det inte att vara möjligt att kika in i min dagbok. Jag ska göra lite ändringar och ta bort en del. Det tar sin tid. Och det är inte tid jag tänker prioritera just nu. Tar ju sin tid att bläddra, sudda/skriva, etc. Ja ja poängen går hem :) Så good bye for now :)

Stolthet

Kolla mitt matteprov mamma! Med förväntan i röst o blick visade hon resultatet. Oerhört stolt såg jag ett "Bravo!" och sen 77/77. Och fint uppställda tal, prydlig stil och hon hade suddat istället för strukit över. Jag förstod att resultatet skulle vara bra, jag förväntar mig inget annat. Speciellt i matte. Men slarvfel trodde jag nog på. Hon var färdig en timme innan tiden gick ut. Dessutom börjar det fastna att man ska se över, gå tillbaka och cöra en extra koll- bra för framtida studieteknik! Hon tyckte det var jättelätt-ännu en anledning till att kunna slarva sig genom. Men icke! :-) Regnet öser ner. Hon har inte kunnat sova i natt och morgonen började med alvedon. Men själv gick hon till träningen en timme före och är ombytt och redo. Vill. Är sugen. "Det gör ont i knäna och fötterna, jag antar att det är väderomslaget" konstaterar hon sakligt. Det är 20 min kvar av de 105 min de tränar. Än har hon deltagit i allt. Vilken vilja. Vilken kraft. Jag blir oerhört stolt över detta lilla liv. Så glad. För jag vet hur det kommer bränna och pulsera i det onda efteråt. Och om hon stannar upp. Lite roligt är det att titta. Hon är ju så kort i rocken... En av tjejerna i gruppen når hon till bröstbenet ungefär. Men de delatar på lika villkor. Hon kommer ha grym träningsvärk i morgon. Hi hi... Hennes instabila leder hålls stärkta och uppe av starka muskler. Det är sån lycka att hon älskar att göra det här. Innan sjukdomen sprang hon ju jämt. När jag o Liten cyklade föredrog hon att springa, den lilla tokan. Liten och naggande god är hon :-)

Vad göra..

Jag är uttråkad! På mitt jobb. Vilket göra tt engagemanget är strypt, vilket ger ännu mer tristess. Å så skuttar korren i hulet runt, runt, runt.. Hittar ingen motivation. Vill göra något helt annat, men vad?! Tänkte faktiskt söka lokförarutbildningen, men var för sent ute. Det är ju verkligen något helt annat. Men varför inte? 1,5 hundår med skralt i kassan, när det är utbildning...men sen så blir det ju lön igen. Inte samma som nu, men å andra sidan så händer ingenting med min lön de närmaste fyra-fem åren. Så jag skulle vara på samma nivå då ändå. Men jag var försent ute. Får hålla utkik och kanske skicka in en ansökan till hösten. Tror det kan vara lite spännande att göra något helt annat :) Tills dess får jag väl stå ut ändå. Öronen värker...vi har gått en man kort idag...och har ett barn som skriker högt, högt...alldeles ny. Det är inte lätt.. Det skrattas för lite på mitt jobb, kanske det är därför jag inte trivs? Varje dag ser likadan ut, kankse det är därför jag inte trivs? Vad i sjutton ska jag ghöra istället? Vad finns det för jobb egentligen? Hallå ute i stora vida världen!

Strålande miner

Tidig dag igår, kollade ett otal ggr om paketet skulle komma till ICA. Nix. Ringde postkompisen, hon kollade. Nix. Strul på paket terminalen. Besked: Paket leverans försenad. Fan också! Timmen efter vi kommit hem....PLING! Paketet finns att hämta på ICA. Såå typiskt. Jag kunde inte hålla mig, åkte in och hämtade paketet (lite drygt med att bo på landet, det är dyrt och tids oeffektivt att hämta nått man glömt eller vara spontan- men det är hon värd). Ska jag få skor, undrade hon när hon fick paketet. Sen blev hon såå glad. En egen dator! Villkoret är att jag får tillgång till den när hon är hos sin pappa. Så den stannar här. Men oj oj... "Min nya bästa vän" kallar hon den. Kärestan tyckte att jag skulle köpa en Ipad. Men jag är glad att det inte blev en sån. Nog för att hon hade tyckt att den var cool. Och användbara är det ju på sitt vis. Smidiga att ha med. Och nämnde jag coolheten ;) Men Stor har berättat hur oanvändbar den är, enligt henne. Och jag vet ju att de mest håller på med att skriva och spela on-line spel. Desssutom ska jag använda den till skolarbete och annat skrivande. Så för nästan samma pengar fick det bli en 11,6 tums dator. Den är inte strre än ett kollegieblock. Väldigt trevlig liten sak :) Ipads får bli en senare investering att ha att leka med sen. Om inte annat får W en om två år, när hon går upp i sjuan. Får väl slita på den isåfall ;)

Godmorgon

Äntligen onsdag! Onsdag är värsta dagen på hela veckan. Låååång. Varför åker jag alltid på stängning och jobba sent på onsdagar?! Fast på mitt favorit jobb så hade jag tidig dag på tisdagen och sen hade vi mötestiden förlagd på kvällen sen, 18-21. Deet va drygt! Men det är ju en evighets sen :) Dricker påtåren och småpratar med flickorna. En lugn och skön morgon :) Snart dagas att ta tag i "fixandet", borsta tänderna och dra en borste genom burret. Fördel långt hår: Hårsnodd och hästsvans. Tajm to fix me teeth!

Öm i baklåret

Fick så jäkla ont i baklåret efter 60 min löpningen i torsdags. Stram, stum och rörelsekänslig i övre delen av låret. Strålar från skinkan ner i låret. Vissa lägen är sämre än andra och när jag går vill inte benet följa med i början. Funderar på om det är mitt diskbråck som börjat bråka. Jag är så otränad i magen vilket inte hjälper till med stabiliteten. Så det irriterar nog på isichasnerven. Och simsalabim...det är mindre trevligt i baklåret. Och ikväll är det en ny runda på 60 min. På tisdag blir det en 20 minutare. Sen vila inför lördagen. Bara lätt styrke en eller två gånger, är tanken. Usch...börjar bli lite skraj..

Små bagare

Igår bakade mitt stora <3 bullar. Idag bakade lilla <3 muffins. Mjölkfria så att alla kan äta. Förra veckan bakade stor chokladbollar. Är så mysigt och trevligt när de själva engagerar sig i sitt firande. Inte bara väntar sig att bli serverade. Håller det i sig så tycker jag att jag lyckas ganska bra i livslärandet :-) Stor älskar ju att baka och laga mat. Bra egenskaper. Trevligt. Liten har tendenserna också. Roligt särskilt med tanke på att jag avskyr att laga mat. Baka är trevligt, om jag får göra det i fred :-)

Så söt..

Mitt lilla <3 har pysslat o grejat, städat sitt lilla krypin. Borstat håret otaliga ggr...i väntan på gästerna som ska fira hennes stora dag. Kommer ihåg hur pirrigt det var när man väntade..och väntade. Lite då och då kikar hon genom fönstret.

Tur man är totalt avslappnad

Skulle shoppa all allergimedicin igår. Icke. Ögonsroppar fanns inte. Å ingen ersättare. Därför sitter jag nu här på ett annat apotek, senaste 23 minuterna, å väntar på min tur. Baara fem före mig nu... Här ska man inte ha bråttom! *suck*

4 maj

Imorgon fyller min "bebis" 9 år. Kl 12.52 är hon född. Herregud, var tog all denna tid vägen? Varför rinner åren iväg så fort? Vrålandes, illröd och alldeles ihopdragen kom hon ut.50 cm lång och 3825 gram tung. Med mörkt "stubbigt" hår och mörka, mörka blåa ögon. Mammig som få, knäig och så tuttig. Hade jag rest mig upp när jag ammade hade hon hängt kvar :) Skulle vilja pausa tiden lite. Få njuta lite extra. Det är så underbart med barn! Alla där ute, njut! För tiden kommer inte tillbaka. Hennes goa runda armar runt min hals, varma lilla kroppen som skulle ligga som ett plåster bredvid när hon sov i min säng. Hennes pussar med plutmunnen. Hemska humöret, som var lika nära som skrattet. Alltid! Envisheten. Blygheten. Självsäkerheten. Hon har alltid kunnat allting själv, alltid. (Nåja..) Den underbara doften från hennes nacke eller hår. Hennes tuttande på sin snutte-Nenne. Hon är helt enkelt underbar min lilla tösabit! Min 9åring <3

Fördelar och nackdelar med allt!

Njöt i stora drag igår av mitt jobb. Var ute i flera timmar. Fick ev en gnutta färg på min annars så ljusa hy. (Tror det där med pigment hoppades över när man kom till den delen i produktionen!) Första dagarna på våren/sommaren är ju så underbara. Idag har jag kontorstjänst hela dagen. Ingen solgnutta på mig då inte! Och dessutom måste jag ha persiennerna nere för att det annars blänker så mycket på skärmen. Fördelar och nackdelar med det mesta..

Lite flyt..

Vid nio tiden igår tog jag en löprunda. Skön luft, svalare och mycket mindre pollen i luften. Kvällarna är ju de bästa, när skiten lägger sig! Gjorde min "vanliga", 15 min åt ett håll sen vända och tillbaka. Bra mätsträcka för att se om "det händer nått". Och det har det faktiskt gjort. Kändes bättre, mer flyt i benen och lungorna ville inte hoppa ur bröstet och dö en plågsam död. Det är ju inga rekordtider, inga 21 km..men ändock. Det är en mer positiv känsla i stegen. Och det är ju det bästa. Ska ta mig en runda ikväll igen. Och sen lätt styrke efter det. En löprunda i helgen. och en lite längre på tisdag. Sen blir det inget mera förrän GBG varvet på lördag. Får hoppas på svalt väder, det underlättar iallafall en del. Börjar bli nervös. Förra året var jag så inställd på det här. Och att Västerbron skulle vara så hemsk. Så jag bara väntade på den och sen när jag sprungit över den så kände jag att jaha, det här var ju inte så farligt. Nu vet jag ju hur mlångt det är och hur grymt ont det gjorde i kroppen dagen efter. Men men...försöker hålla en positiv inställning så att ajg inte ska bli spänd och ödsla energi på det. Är ju trots allt 9 dagar kvar. Sen är det bara att stå där i startgrupp 12, värma upp och så ge sig ut och njuta av vackra Göteborg :)

Energikick!

Hade AW med gamla kollegor igår kväll. Så vill jag också bli när jag är över 60 år. Sån energi, sån livslust! Och jag vill se tillbaka på livet med glimten i ögat och känna att fan vad bra jag har haft det. Och så jäkla bra jag har det. Som en kvinna som har varit gift med sin man i 35 år och de är fortfarande kära i varandra! Visst är det härligt! "Jag skulle inte byta ut honom för nått" Underbart! Fylls alltid med sån livsglädje och positiv energi när jag har träffat dem!

Snor och tårar

Jag ser rödgråten ut! Rinnande näsa och konstant nån tår som letar sig ner för kinden. Däckad i morse. Skulle ha cyklat men kom inte upp ur sängen. Just nu är det inte roligt. Fräscht det är...när jag lutar huvudey framåt så droppar det snor och ögonen fylls med tårar. Myyysigt! Grr...

Tycker för övrigt..

...att man kan utrota varenda björkjävel! Och gräset får man nog också göra nått åt! Vad är det med alla planteringar och dessa jävla träd!?

Valborgsmässoafton

Blev att ta cykeln till jobbet. Billigare och hälsofrämjande. Tar under 40 min från dörr till dörr. Så med lite planering så funkar det fint. Inget för barnveckorna men nån dag i veckan när vi är barnlösa. Ger nån krona extra i kassan och så är träningen gjord den dagen. Kom hem och var helt solo. Skönt! Kunde slappa, duscha, ta en fika och bara vara. Kände av allergin ordentligt. Slö i huvudet och seg i kroppen. Sambon Va väl inte upplagd för gäster...men hade inget val. Hade heller inte valt att ha gäster. Planen var att tillbringa em på sjön. Göra egen brasa på holmen och äta nått gott. Men men...kvällen blev väldigt trevlig. Har alldeles för mycket mat kvar i kylen. Klockan blev dock alldeles för sent. Två. Brr.. Hade ställt klockan så vi inte skulle sova bort hela dagen. Behövdes inte. Å jävlar i mej va ont jag hade i ögonen. Har under natten vaknat av rinnande näsa och kli i halsen... Aj aj.. Huvud o kropp kändes överkörda. Skattade min lycka över att varit ntkter under gårdagen. Hade gjort saken värre att ha den segheten i kroppen också! Jag åt lunch å så läste jag lite. Sen blev jag bjuden på latte hos kusin. Lagom...behövde jag inte göra mig till utan unde va som jag va. Lite piggare nu. Inte konstigt...luften blir ju bättre framåt kvällen.. Skulle vilja ta en joggingtur men vet inte om jag klarar det. Är kanske mest hälsosamt att vänta till imorgon. Så det värsta får ha sin gång. Även om jag såklart inte skulle glömma astmasprejen.

RSS 2.0