Känner mig lite hurtig

Bor ju egentligen inte längre bort än att man kan cykla. Känns bara lite avsides för att det är på landet. Så jag cyklade i morse. 38 min från dörr till dörr. Va ett rätt skönt uppvaknande. Och lagom komma till jobbet när det är frukost. Och "nytränad"...inte riktigt kankse. men nog håller pulsen igång och jag blir lätt svettig. Blir att cykla hem också. Känns bra. Det är skönt att hittat en lagom nivå för vardagsmotionen igen. Jag "tar mig tid" igen. För att jag njuter av det. Jo.jag njuter av livet och ser träningen som en del av den.

Tjejkväll

Jag bjöd in fyra väninnor med barn på middag. Två av dem var upptagna. Blev en helkväll med en massa tjejsnack med gott tillbehör. Kräftsoppa till förrätt för oss vuxna. Barnen stojade o lekte. Sen blev det kycklinglasagne på mjölkfritt vis...gott det också. Avslutade med en underbart god chokladtårta som min syster bakat. Såå gott! Många ämnen avverkades. Allt mellan döden till livets början. Såna här mys kvällar borde man h mer frekvent. Ungarna somnade utslagna lite spritt i huset. Som det ska vara :-) Typiskt nog va en kompis "hemma" i stan just ikväll. De skulle på fest o sen utgång. Fick hoppa denna gång. Hade varit roligt att ses, säga hej och uppdatera sig lite. Men blir väl fler gånger. Nu dags att sova. Telefonen ringer om nån timme. Då ska jag va fyllechaffis. Mindre roligt...men jag är ju en snäll tös. Så jag har inte ens klätt av mig. Ligger påklädd under täcket och väntar på JB. Zzzz...

Vår..

Kaffe o kladdkaka i solen Njuter av förmiddagen. Sällskap av Liten och vi tittar på när Stor rider. En skön start på den här dagen.

Fredag

Helgen närmar sig. Ska bli skönt! Få bara vara! Gräsänka imorgon. har bjudit över några väninnor på middag, med barn. Mina tjejer är hos mig extra i helgen :) Liten ska på fest ikväll så hon åker med kompisen efter skolan, så de kan "fixa sig" ihop. Stor åker med buss hem. Kvällen kommer nog <3 tillbringa med kompisen och båten. Å jag har tänkt att Stor ska göra mig följe i milspåret. (målet för den här veckan!) Idag ska jag komma ihåg att försöka byta arbetspass med jobbkompisen. Hoppas det går. Gbg varvet om två veckor. *pust* Vi åker fredag em och är hemma sön kväll. Något mer möra och ömma än när vi åkte!

Tomorrow

Blir en spännande dag. Vi ska kolla ett hus, det tredje, inne i stan :-) Ser så fint ut. Men är troligen skitdyrt! Bra läge och utfymme. Hus ett ska vi också kolla igen, efter hus tre. Hus ett har vi även lagt bud på, fått motbud av säljarna. Ska kolla lite nogrannare imorgon. Får se vad det blir sen. Hus två var mindre bra och är avpoletterat. Nix vi ska inte sälja huset på landet. Det ska vi ha som sommarhus eller hitta en annan lösning för.

Skitvår!

Ogillar våren. Hade den gärna hellre i september...dvs när all pollen och skit var över. Snoret strilar ständigt, trött som en gnu (på ett märkligt dovt sätt), ögonen svider, kliar och rinner. Runt ögonen blir jag torr, fnasig och rödlätt =oerhört vackert och sexigt! Och så nyser jag konstant. Det är ju tur att mina nysningar roar, så att det är något positivt med dem. Jag låter tydligen som en turboväxling, eller nått. Andningen är tung och andfått, speciellt om jag rör på mig. Jag gissar att jag snarkar ordentligt när jag sover. Min trötthet gör nog att jag är rätt tråkig att leva med just nu, typ fram till juni när det värsta är över. Det känns inte bra heller, men vad ska jag göra. Jag orkar inte vara vaken längre än nio, halv tio. Sex vid kvällning är bara att glömma...jag sover när huvudet nuddar kudden. Skittrist är jag! Till sambons förtret is my guess! Förhoppningsvis så är symtomen lindringare nästa år, då har jag fått vaccin över ett år och fått den höga dosen i 6 månader innan säsongen börjar. För varje år så ska det minska och förhoppningsvis försvinna helt. Iallafall tröttheten, huvudvärken och svidet/kliandet i ögonen skulle jag vilja vara utan. = higher lifequality for me

En skön dag

Jag o Liten har haft en skön dag. Lite soft i början sen tog vi en 45 minuters runda. Jag på apostlahästarna och hon på cykel. Blev 8 km. 5,44 pee km och mina lungor funkade hyfsat. Ingen hosta, ingen inhalering. Kan jag ana ljuset i mörkret? Det var skönt och dessutom hade jag ju perfekt sällskap. Väl hemma tog jag ha d om överkroppen och mjukade upp lår och vader- har "ärvt" ett Total Gym (Chuck Norris och tvshop...ring a bell?) som är lite lagom att gymma hemma på. Blir den egna kroppsvikten att jobba med.Känns nra. Kan ju vara en skön variant till vanliga gymmandet. Vi tog lunchen på verandan och skulle ta kaffet också...då började tunga droppar falla från himlen. Snopet! Det var ju stor sol och 22 grader i solen. Va snart över. Så Liten lekte ute och jag grejade inne. Vi har haft två mysiga dagar även om Liten sov hela dagen igår. Kändes lite som när de var små...och när vi var själva och jag tyckte det va mysigt med sovsällskap. Och förut sov de alltid i min säng när de var sjuka. Kändes tryggast så. Eftermiddagen har spenderast i lugn och ro. Har planterat lite. Provat nya glasögon. Lagat mat. Hämtat <3 vid tåget. Masserat Stors baksida lår och vader. Hon har sån träningsvärk att hon knappt kan röra benen :-) Lite knådning lossade en del av det hårda. Blir fint vara med mig på jobbet imorgon så hon får aktivera sig hela tiden. Hon är tveksam till terräng KM imorgon pga träningsvärken men jag vet att hon kommer ångra sig. Får se hur det blir. Vi ska iallafall heja på B som gör sin första tävling imorgon. Heja heja! :-)

Lathet dödar..

Tittar på Biggest Loser, starten. Varför och hur de startade programmet. Och hur det har gått för deltagarna. Innan dess så såg jag på Nyheterna om att fetman i Sverige ökar. Mer än varannan man och var tredje kvinna är överviktig. Förutom de vanliga riskerna och sjukdomarna så ökar knäproteserna öavinartat. Har tiodubblats på ett decennium. Får du proteser i yngre år måate du dessutom byta ut dem när du är äldre. Det är ju fruktansvärt.En protes kostar 90000 exkl operation och sjukskrivning. (Till Nyheterma mumsade jag ett wienerbröd...kändes väl så där... ;-) ) Det är ju tragiskt att vi är så lata att vi sakta begår självmord. Inte bara lata, vi är fulla av dåliga ursäkter också. Det är ju så lite som kan göra så stor skillnad för en själv. Armhä ningar, situps, knäböjningar medan du kollar på tv. Ta trappor istället för hissen, ta bara en portion, sluta äta när du är mätt, trettio minuters promenad är mumma för både kropp och själ, gå en promenad på lunchen. Ta en kvart av ditt liv och gör något för dig själv! Med småbarn kan man också träna, göra styrkeövningar, stretcha, promenera eller jogga. När barnet sover...ta en tjugo minuter, en halvtimme och ägna åt aktiv rörelse. Stanna upp och tänk igenom dina val. För det är bara du som kan göra dem. Investera i dig själv och din egen framtid!

"Mamma, kan man dö av magsjuka?"

Het som en liten kamin. Och så orolig. Det bor en orolig liten själ i den kroppen!
"Mamma, kan man dö av magsjuka?"
Nej, absolut inte. Dricker du inget på hela dagen blir du jättesjuk och får åka till sjukhus, så får man medicin där. Det fick du ju göra när du var liten. "okej."
Med tårarna rinnande... "Mamma får jag sitta i ditt knä"
Med ansiktet inborrat i min famn..."Mamma kommer jag svälta ihjäl när jag somnat? Jag har ju inte ätit nått idag!"
Mitt lilla <3...så orolig. Efter att både jag och storasyster försäkrat henne om att det inte kunde hända, dessutom hade hon ju druckit tranbärsdryck och nyponsoppa idag. Och dessutom tidigare ätit några tuggor macka och druckit lite lite blåbärssoppa.
"Åt du när du va sjuk mamma?"
Nä...jag sov en hel dag efter att jag kräktes, men det var ju på natten jag var sjuk så jag var nog extra trött för det.
"Men svälte du ihjäl dårå?"
Nä...jag sitter ju här. Och eftersom du ska sova alldeles bredvid mig så kommer du sova hur gott som helst i natt. Så får du lite god frukost nrä du vaknat å då mår du bättre.
Något orolig, men ändå lite nöjd över svaren. Å lite tryggt med storasyster i andra änden av sängen (jag är gräsänka i kväll/natt och bonusbarnen är hos sin mamma, så de sover i min säng båda två- lite vardagslyxigt!) så kunde hon slappna av och krypa ner i sängen.
Igår natt då hade hon drömt att Anders Bering Breivik kom till hennes skola och sköt alla barn (mycket som snappas upp och bearbetas, funderas över och försöks sättas in i ett sammanhang och förståelse) ("Mamma, kan det hända att någon gör så här också?...Ja va svarar man på den?!), så då sov Liten hos mig också. Å vaknade sjuk.
Förhoppningsvis så är vi alla pigga och krya imorgon.
Stor ska skjutsas till skolan och jag ska hem och brottas med en tvätthög. Träna lite och kanske hinna med en löprunda också :)

Löprundan byttes mot trädgårsskapande

Skulle ha blivit en löprunda igår kväll...men av en oplanerad händelse så fick vi en hel släpvagn med syrener. Och de raringarna behövde ju ner i jorden. Perfekt väder för planteringar igår. (Och skön löpluft iofs) Lagom temp, skulle vara över nollen på natten och hög luftfuktighet.
Så halv sju igår kväll började vi gräva ner syrenträd...blev en bersåhäck vid bastun. Passade på att gräva ur för dränering där och jag flyttade undan den gamla fula vedkorgen och staplade upp vedklabbar snyggt mot en av björkarna istället.
Blev även en syrenhäck vid infarten. Lite mer än halva infarten kommer att ha syrenhäck som en vacker entrevägg. Lila vackra blommor och ljuv doft :)
Förhoppningsvis kan vi få mer träd, där vi räddade dessa, så att hela infarten ner till tomtgränsen kan få planteringar.
Klockan var 20.45 när jag hade gått in och nattat flickorna. Ingen mat i magen och att det var skymningen gjorde att jag hoppade över joggingrundan igår kväll.
Hela natten och morgonen har det silat ner regn, vilket ju är ypperligt för nyplanteringar. och det är plusgrader ute. Nyss tittade solen fram lite och genast är det 22 grader på termometern. Men nu är det bara moln på himlen igen...
Men iofs så mår ju mina planteringar helt fantastiskt när det är så här! :)

Ny vecka, nya baciller :(

Allt var bra i helgen. Stor piggade på sig, blev ordentligt magsjuk hos sin pappa. Men har haft aptit och var med mig ute och joggade i lördags.
Så på morgonen, efter att ha sovit bredvid mig i sängen pga mardröm, så klagade Liten på magont. "Blir nog bättre när du får lite i magen" sa jag. Hängig gosade hon ihop sig i fåtöljen i köket. Sippade på proViva Mango och sen gick hon in till duschen. Där kräktes hon och så visade det sig att hon har feber. Stackarn!
Jag skjutsade barn till skolan. Köpte blåbärs- och nyponsoppa och så fick det bli Ulrik Munthers och Eric Saades cd-skivor med hem, som en tröstpresent till sjuklingen.
Hon har sovit hela förmiddagen till nu. Å jag har mumsat lite Crunchys som tröst.
Ahh...solen tittar fram. Värmer lite genom fönstret...kankse det kan bli en kopp förmiddagskaffe på verandan...bara det här duggregnet ger upp! Solen värmer liite iallafall, våren kämpar på.
Hoppas alla baciller försvinner med vårvärmen. Denna månad har det inte varit många icke-sjukdagar.... :(

Uppror

Jaha...som vanligt kan jag inte vara tyst. Fyrkantig som jag är, så vill jag att rätt ska vara rätt!
Har startat ett litet uppror...i det tysta...som jag väl får fan för så småningom, då jag gissar att jag förväntas hålla med motparten. Men icke. Ljug och lurendrejeri vill jag inte veta av. Det är svårt att förhålla sig till.
Så bara sticka fram hakan och tycka olika och tycka emot.

Ska "diskutera" några saker med min chef idag, på dennes önskemål...he he...gissar att detta är ett av ämnena ;)

Mja...ibland kan man bli lite kantstött av att vara fyrkantig. Men rätt ska vara rätt.

Enkelt och gott ur kyl o skafferi

Hetta upp olivolja.
Småfräs stor hackad gul lök.
Salta lätt (eget val)
Två tsk fiskfond.
Svartpeppar efter smak.
2 dl vatten.
Hackad färsk basilika (mängd efter smak)
Två nävar delade körsbärstomater.
Små puttra tills allt är varmt.
Räkor.
Kräftstjärtar.

När det är varmt, servera med matvete (följ receptet för portionsberäkningen) och ett rostat bröd med vitlöksost på.

Enkelt, gott, mättande.


*pust*

Mitt mål jag satte förra veckan om att åtminstone göra 15 km i veckan fram till D-day, har eventuellt gått i stöpet redan. 14,35 km blev det förra veckan. Å sen blev jag sjuk.
Så igår kände jag att nä, måste ju pressa kroppen lite iallafall. Gymmet igår, med fokus på löpbandet. (Helvetes pollen är ju i luften och jag MÅSTE ju inte utmana lungkapaciteten mer än nödvändigt..) Blev 7.5 km...inte direkt lätta steg. Känns som det är en elefant som försöker dansa framåt när jag rör på mig.
Är lätt i kroppen (med all denna sjukdom så är det inte direkt lätt att ha nått överflöd på fettsidan!) och känner mig någotsånär stark, en del muskler finns ju där. Men nån uthållighet och smidighet finns inte!
Jisses, är ju som ett kassaskåp och flåsar för ingenting.

Ja ja...5.30 per km får duga. Får inse att det inte är bättre än så nu och koncentrera fokuset på att se positivt på vartenda löpsteg och ställa in mig mentalt på att ta mig runt. Hoppas ju på en del solsken 12 maj, så att åtminstone inte vädret ska vara en motivationssänkare :)
Annars ser jag fram emot GBG varvet, då jag tyckte att det var en trevlig runda förra året :)

Har halva sträckan kvar denna vecka. Blir 5 + 3 i motionsspåret innan veckan är slut.
Nästa veckas slut ska innehålla en 10 kilometrare. Bara för att få in sträckan i huvudet. Den kommer inte att gå fort,men jag kommer att göra den. Troligtvis på löpband, pga pollen. Men göra den ska jag. *pust* *stånk*  :)


magsjukan från helvete

Vaknade igår morse med värk i magen. Fick tillbringa en del tid på toa. Sen försvann det. Hade kalas för Stor på Arosfortet. Tog en kaffe o magen protesterade. Magkatarr?! Sen lunch...laxbädd m skaldjur o pasta. Läste en del o segade. Iväg en sväng o sen badtu. Då mådde jag rejält illa och det sved o värkte i magen. Trodde fortfarande på magkatarr. Men icke... Började spy vid nio, kl tre lyckades jag få behålla en klunk vatten o kunde lägga mig i sängen. Upptäckte att det är en konst att kunna kräkas och bajsa samtidigt! Är glad att vi behållit gamla biden....annars hade jag spytt på golvet. Och så kramp i magen samtidigt. Jag va inte särskilt tuff i natt! Ligga med frossa i fostetställni g på badrumsgolvet gör en aning ödmjuk för stunden. Jag hatar att kräkas! Det svider i hals o svalg och magen värker. Å fan va törstig jag va. O varje klunk vatten kom upp igen. Jag kommer inte äta kräftstjärtar o fjärilspasta på lääänge! Helt torr i mun o svalg. Med en obehaglig känsla i magen. Dags ta tag i dagen. Slängt pjamas o morgonrocken i tvätten, på med mjukiskläder. En mugg pepparmyntste med några droppar citron ska smuttas på. Ett glas tranbärsdryck har jag sakya lyckats klunka ner. Hoppas att det stannar kvar. Magen värker ibla d men det verkar stanna iallafall. Dagens enda önskemål är att slippa kräkas! Har önskat mig blåbär o nypon av <3. Orkar inte läsa så zappar på teven. Bara skit att kolla på.

Poor porngirl

Råkade" zappa fram en p-rulle..skulle likna en amatörfilm. Bara där började det dåliga. Och så den stackars kassa kvinnan..som skulle se sexig ut, åma sig och stöna samtidigt. Å så mannen då...ja han va ju redigt utrustad iallafall. Slakt när hon började men kraken skulle då på ett sexigt vis (antar jag) suga av honom. Och envisas med "långt ner o halsen" repertoaren. Visst kan ju funka...men det är inte upphetsande att se på när nån har kväljningar. Å verköigen ordentliga kväljningar sådär så ögonen tåras och kroppen skakar till ..och så nå patetiska stön på det. Det var så dåligt! Slutade med att jag satt och tyckte synd om kraken! Inte riltigt den erotikhöjare jag gissar att det var tänkt som. .he he he...

Fnitter..

Sitter på ett äventyrsland med en kopp kaffe och the hobbit. Dottern har kalas. 7 fnittriga tjejer löser gåtor och klurigheter. Egentligen 6 kalasare. Men lillasyster ville följa med som mitt sällskap. Började med en sen deltagare så hon blev inhoppare, sen fick hon vara ersättare när en blev rädd. Och så på nå vis har hon nu slunkit med och kilar runt med dem. "Om de behöver en ersättare så är det ju bäst jag är där, slipper de hämta mig"... Absolut :-) Smart knep!

To hell and back..

...för ett moders hjärta. Att se sitt barn med ständig smärta. Och dessutom utsätta henne för mer smärta, i syfte att lindra. Gör ont! Istället för bara knäna så ville läkaren prova att göra så många leser som möjligt utan narkos. 6 st blev det so. Preppades. Så de vanliga...prepp, vänta en timme, sen en kvarts behandling...blev inte riktigt verkligheten. Den där kvarten kan jag stå ut med. Denna gång va...hemsk... Började med fika.. Blev lite omvänd ordning på det mesta.

R va hos läkaren så vi samåkte. Sen blev det prepp så hon såg ut som en insmord krake. Kunde knappt gå så jag fick bära. Miss i kommunikation gjorse att vi blev ytterliggare försenade. Slutligen satte de igång. Ev skulle inte tummen lyckas...tydligen svårtillgänglig och ev skulle inte W uthärda smärtan och då skulle det avbrytas. Underbar läkare, fantastiska sköterskor. Hon som skötte lustgasen berättade fritt en påskhistoria...hela tiden och behöll ändå både lugn och fokus.

Trettio minuter....till slut trodde jag att jag skulle kräkas!  
När tårarna rann på Ws kinder höll jag på att gå itu. Men allt fullföljdes, hon lyckades komma in i tumleden och tillslut så va det över. Diffust så har hon smärtminne men kan inte tydligt säga hur och var, vilket är bra för då har lustgasen tagit som den ska. När jag lyfte ned W i rullstolen kände jag hur svettig hon var. Lilla stumpan! Så då började jag gråta. Usch...nästa gång får de söva henne om de ska göra så här många leder igen.

Men resultatet är ju gott, livskvaliten är bättre. Inte som en liten farbror i 90 års åldern på morgon och kvällen och inte har hon gått hem från skolan heller. Dessutom, peppar peppar, så har hon nästan möjlighet till ett penngrepp, så handstilen kanske kan bli läslig. Och ridningen kan hon fullfölja då det inte gör så grymt ont i händerna längre.

Tänk att det måste göra så ont för att det ska bli lite bättre!

Igen. Två gånger en vana.

Fast besluten om att få till löpningen som en vana igen gav jag mig ut i spåret. Idag. Igen. Blev en ny runda på 30 min. Precis som igår. Igår gick det enklare än jag trodde. Idag...min kropp undrade vad jag pysslade. Samtidigt som den där sköna känslan ligger på lut runt hörnet. Jag älskar ju att springa. Egentligen. Förut. Fan sprang ju oavsett väder ända ner till -10 grader. Nu kinkar jag med alla detaljer! Ja ja....det ska nog vända. En jävligt hög tröskel bara. Målet är 15.0 kilometer denna veckan. Jag har på två dagar avverkat 10. 58 km. Söndag blir nästa löpardag. Lätt styrke i morgon. Stretching på lördag. Så gör det nog inte liiika ont i löpspåret...förhoppningsvis iallafall :-)

Inga kommentarer..

..ä så länge på min planskiss. Skulle läsa lite nu på kvällen, bakgrundsarbetet till läroplanen. Men blev nada...inspirationen sinar! Redan...ett omen? Isåfall kan jag tänka mig att det inte är åt det ljusa hållet . Hade hoppats synapserna skulle jobba effektivt ackompanjerat till snabeldraken. Men icke. Inspirations sin som sagt. Så då har jag redan börjat få det snårigt...hur ska detta sluta?!

Igång!

Igår tog jag tag i oket runt min hals! Min magisteruppsats. Sulle varit klar 2 juni 2010. Blir inte riktigt så... Kom en del skit mellan. Men jag är en slutgörare och det har hängt över mig. Kom fram till att nu är det läge, känner ändå ett sug. Och tar jag bara tag i det så vet jag ju att jag löser det. bestämde mig för att byta ämne och vinklar på skrivelsen. Sagt och gjort. Skickade ett mail till min gamla handledare. Och fick svar. Och nu är det igång. Sitter just nu och knåpar på en planskiss :) I oktober ska den vara inlämnad för opponering. Ska bli såå skönt få den där examen gjord och avslutad! Blir en hel del timmar framför datorn, på biblioteket och ev i Uppsala, men det får jag ta. En lördag på universitetet eller en eftermiddag dör jag inte av. Underbara stad! Och underbara studentatmosfär. Gissar att lokala biblioteket kommer bli flitigt besökt också. Nu åter till planskissen och de grå cellerna som skrammlar och gnisslar för att försöka komma igång med hjärnverksamheten igen :)

Jaha..

..då var det dags igen. Arbetsvecka! Lyckligtvis bara 4 dagar. Puh! Gjorde morgonträningen i morse. Skönt kunna börja med den igen! Näsan rinner. Ögonen kliar. Sprutdags idag, så jag kan inte ta nån medicin heller. Va sååå skönt droppa ögonen det första jag gjorde när jag vaknade igår morse. Mmm... Skitsäsongen är här med besked! :(

Borta bra...

...men skönt vakna i egen säng. Och framför allt...barnen. Oj så jag saknat dem Kändes konstigt åka till England utan dem! Nästa gång vill jag ha dem med! Tråkigaste med att vara hemma...tvätt-, plock-, mattjänsten! Vill också ha en hushållerska!

survived!

Urskönt med träning i morse! Överlevde :-) Njöt verkligen. Det är ju så underbart och hela kroppen fylldes av energi. Mötte upp övriga på Starbucks. Gott med en Latte efteråt. Sen följse en shoppingrunda, vilken jag inte njöt av. Svettig, frusen, hungrig, träningsklädd...inte direkt my cup of the för shoppinghumöret. Två timmar senare är jag nyduschad och fått lite i magen. Mina biceps gör riktigt ont! :-) Får se om det blir nån ...klockan börjar bli lite mycket. Nått till flickorna fanns i tanken, för de andra två har fått nått, och jeans till mig. We'll see...

Morgondagen...

...får se om jag överlever. Först Body combat. Följt av Body pump. Will I survive this?

The score

Ungefärligt resultat de flesta gånger :-) Alla var inte lika nöjda, spec inte de lite längre bak i resultatlistan.

Uno

The game of the vaccation is.....Uno! And the ultimate winner is Sandra! Congrats :-)

London by easter

Betyder mycket, mycket folk och trängsel! Aldrig sett så mycket folk på gatorna som igår! 90 min i kö till biljett för London Eye OCH 90 min kö till själva attraktionen...vi beslutade göra det på lvällen...men icke...hade minskat till 60 min. Rekommenderas att boka biljetter online! Vi besökte drottningen på en kopp te...tittade på lustiga fåglar i St James's park...njöt av atmosfären... Besökte Picadilly cirkus, Trafalgar square, Leicester square, Oxford street, Regent street...drack några pints på pubar Hade turen att få njuta av deras Happy hour...mysig atmosfär i hela stan. Inte så kanonväder men det gjorde inget. Solen visade sig vid halv fem. Blev jättehärligt! Sommarkänslan längs Themsen var härlig. Människor dansade, spelade teater, sjöng, fikade och åt...nhöt av ledighet, sol och tillvaron :-) Väl i Camberley så tog vi en öl på puben. Det är ju så billigt att äta och dricka ute här :-) Och alla är så trevliga! Njutbar resa!

England

Njuter av ledighet och påsk i England. Mmm... God mat, dryck, gott sällskap, mycket skratt och njuter av omgivningarna :-)

RSS 2.0