Vår, vår, underbara vår

Beställde frön igår. Skulle beställa småplantor också, men min gamla dator orkade inte med det. Det tog för mycket energi av den att få stå på en timme, bara uppstarten tar ju sin tid. Blir småplants beställning ikväll istället. Köpte småtorv lådor idag, som jag ska plantera paprika i. SÅ att jag kan ställa upp lilla växthuset och ställa in dem i. Så det börjar spira lite. Kliar i de gröna ådrorna! Snödropparna har slagit ut och kommit upp så fint. Det var underbart ute igår. När vi kom hem började jag kratta på baksidan, barnen cyklade omkring ute och fikat intogs i Westergården. Det smakar ju så gott ute. Tyvärr var det kyligt i luften, så när solen gick ner blev det huttrigt. Trapp och Trull lekte spioner och körde omkring med cyklarna, sen tog de ut alla Barbiegrejer och byggde upp en värld på altanen. Det är så härligt när dagarna blir så mycket längre, man kan vara ute och njuta av dagen och aktivera sig på ett annat sätt :)

Number ten!

Happy, happy, happy! Number ten and couting... 7 ggr kvar tills det börjar glesa ut på gångerna jag måste vis upp mig och underkasta mig dessa sprutor. Om sju ggr så blir det två veckor mellan, sen tre, sen fyra så blir det snart sex veckor mellan. Skönt! Pga en reaktion och två veckors sjukdom så ligger jag tre sprutor efter. Men det löser sig väl med tiden är det tänkt :-) Håller nu en tumme och en tå för att reaktionern på uppgraderingen uteblir :-D

Det händer sig..

...nån gång då och då att du dyker upp i mina tankar.
Du finns där i bakgrunden, gör dig påmind.
Irriterar mig. Roar mig.
Jag kan inte rå för det.
Jag skjuter bort det.
Det går bra ett tag och så är det nåt som påminner.
Så dyker du upp igen.
Och jag skjuter bort dig.

På gång..

..I hope..

Varierad, effektiv träning på gymmet ons, tors och fredag.
Skulle varit på söndagen också men vi valde att kroppsarbeta i skogen istället. Aj vad jag har träningsvärk i rumpa, lår och magen efter det :) Blev ju kroppsarbete med röjning både lördag och söndag.
Skönt, skönt!

denna vecka blir det lugna puckar, då det är barnvecka. Blir tio effektiva minuter varje dag, utom onsdagen, och så är det tänkt 5 km joggning i helgen.
Det ska ju bli finfint väder :)

Könns attt det är på rätt sida igen. Energin är sakta, sakta på väg tillbaka. Är inte blytung i kroppen, även m lungorna protesterar så det gör ont när jag joggar. men det får jag väl räkna med ett tag till :)

Ris och röj

I höstas fälldes några stora granar som skymde sol och utsikt.
Sen skulle vi ta rätt på det där...och så skulle vi ta rätt på det där..och så skulle vi ta rätt på det där..hmm..
Och så var vi plötsligt inne på ett nytt år..

Så i fredags bestämde vi att det var helgens projekt. Ta det lugnt på fredagen, greja lör och söndag. Lunch hos svärisarna, Fira bror och gymmet stod på agendan också.

Så i lördags när jag vaknade vid åtta fixade jag frukost och plockade i ordning. Klockan var inte ens tio när vi gick ut och började. Jag bar ris och röjde på vår lilla bergsknalle (som varit täckt av ris, buskar, sly och träd. snyggade också till vindfällor.
Skönt jobba med kroppen och få svettas ordentligt.

Blev iväg till svärföräldrarna på lunch och sen hem och ut igen. Vi tyckte det var så skönt att fixa och greja, så vi ville knappt gå in.

Jag hade (förvånansvärt nog) gett förslaget att vi kanske kunde gå till Bishops på lördagen. Sen ändrade jag mig och ville va hemma. Sen ändrade jag mig till att vi skulle över till kompisar, sen ändrade jag mig igen.
Blev en hemmakväll med ett glas vin och melodifestivalen. Lite senare kom våra yngre grannar över. Guud va skönt att inte vara 20-23 år. Vilka bekymmer och va patetiskt det är att bråka jämt. Och så är de uppe så sent (vi gammlingar går ju och sover abolut senast tolv), inte noterar de gäspningar heller. Jag spelade lite wordfeud, plockade lite, nickade med i konversationerna...
Timmen senare gick de äntligen hem. Efter en del undanplockningar av glas, förberedde diskmaskinen och fixade lite så kröp jag också i säng. Såå skönt!
Men usch va sent det blev!
I och för sig...hade vi varit ute och festat hade det också blivit sent och full hade man väl blivit...men ack vad jag värderar sömn, tidiga sköna morgnar, sol, ljus och lite aktivitet.

klockan åtta var vi vakna, blev frukost och sen ut och greja i solen igen. INTE lika varmt som lördagens tio grader...stackars temperaturen var ju bara uppe i två grader vid åtta och kom sen upp i 4.5.
Halv tio var det halvkyligt, halvsömnigt och halvengagerat.
Men sen så...efter att ha burit en hel del "kubbar" ut ur skogen och tvärs över gården för stapling och förvaring, så levde kroppen upp ordentligt.
Kändes dessutom att jag jobbat med kroppen hela helgen.
Blev några timmar till i med röjning. Oj va bra det blev.
Vi såg var vi skulle spara för att få vindfång. Jga ska beställa lite växter och så ska jag leta på vänliga äppelträd. Ungarna komme älska bergsknallen. Och jag kommer definitivt att ha det som sol och fika tillhåll.
Troligen växtzon 0 p sina ställen dessutom. :D




Här på höjden var det träd och ris och allmänt rörigt förut. Nu är det så städat så du kan knalla upp dit barfota och njuta av solen på en sten :)
Kändes bra sitta där och kika ner på örtträdgården och trädgården och huset, medan solen smekte ansiktet.

Vår även i rabatterna

Mina kära vårlökar har börjat spira. Det gjorde de i och för sig redan i december, så jag fick göra en nödtäckning av dem med granris och hålla tummarna för att det skulle hjälpa.

Men nu när det varit plusgrader så har jag avtäckt dem och de är sååå välkomna.

Och de är på väg. Tänk vad mycket en dag eller två i solen kan göra!
På framsidan så hade vi 30 grader i solen i fredags och lördags. Det gör ju sitt till..

Vid det mer vildvuxna området i trädgården, där det ordnade går över i mer natur och skog har vi anlagt en stig. Det kom sig naturligt då det är mellan vårt stenområde och skogskanten samt att det finns en vacker stubbe vars rötter sträcker sig så det blir en naturlig rabatt. Där har jag snödroppar och lite andra lökar.
Snödropparna tittade fram så fint under lördagen:


Starten..

..på helgen var magnifik :) Jag hade tidig dag och solen strålade. Blev gymmet direkt efter jobbet, sen iväg och handla lite apelsiner och mögelost. Väl hemma så var det bubbel med skivade apelsiner och mögelost som en starter. Vi firadenaturligtvis att den nya prinsessan nu var godkänd och fått sitt namn :) man måste ta alla tillfällen i akt att fira här i livet. Det är ju så fantastiskt trevligt med firande och fest!



Att kunna sitta ute och ha det härligt i vårsolen, på altanen, och njuta av grilldoften....åh va underbart det var!


Föreläsnings snack :-P

Nödvändigt medlite sött snack för blodsockrets skull ;-) Timmar av lyssnande kräver viss tankebränsle ;-)

Tryggt

Sitter i en av Sveriges mest välbevakade lokal idag. Säpo är här och styr och kontrollerar. Lars Vilks ska föreläsa i lokalen kl 18 ikväll så det är ett ordentligt pådrag på universitetet. Och speciellt i just denna lokal. Inte varje dag (förmodar jag) man är övervakad av Säpo!

Skriiii...

Ringandet i öronn lär finna kvar ett tag? Fick kag inga hörselskador idag får jag det aldrig! Ledsna och arga nya barn, trötta barn som inte kommer.till ro när andra är ledsna. Å en del skriker fasligt högt och läääänge... Aj aj..

Mirakel...tra la la..

Säga vad man vill om Björn Ranelid, oförtjänt mycket skit får han. Vackra ord har han och han är förbannat bra på att göra ord till bilder. Inte alla som får ett eget språk! Kanske inget man förväntar sig i en melodifestival, men den sätter sig och trall vänlig är den ju :-)

Trött, tröttare, Zzz

Trött så tårarna rann igår, för att det sved så i ögonen.
Superdust med yngsta, ....å på det så hade stora hemsk magkatarr, å på det så fick vi besök och krav på intellektualitet.
Orkade knappt vara trevlig när klockan passerat 21.30.

Slocknade som ett ljus vid 22.15. Orkade INTE med mig själv ens.

Och nu får jag snart helg...äntligen!
Känner mig så energilös!

<3

Glad alla <3 dag idag!
Kramar

trött

Energilös. Vaknade av klockan. Helt dö! Ändå har jag sovit 10 timmar!
Tagit tag i dagen iallafall. Lyckats städa av lite. Ska få till att hänga en tvätt också.
Svetten rinner så fort jag rör mig. Och jag skulle kunna tänka mig att sova nån timme.
Men va fan! Två dagar till att samla energi på, sen är det jobb. Tankar energi och fysisk ork så mycket jag kan.
Hostan är MYCKET bättre. Lite bubblor kvar i bröstet bara.
Igår kväll hade jag ont i brstkorgen, men då var jag ganska aktiv hela dagen. Kan ta djupa andetag nästan alla gånger jag försöker. Börjar inte hosta så fort ajg skrattar.
Ser ljuset i tunneln och hoppas att även feber och andra baciller håller sig borta när antibiotikan är slut.
Ingen rolig sväng det här inte!

God natt världen!

Morden i Midsomer i bakgrunden.
Magen är mätt på lax, morot och broccoli i ugn, kryddat med ingefära, vitlök och vitpeppar. Till det nån sked tzatsiki och creme fraiche med parmesan och vitlök.
Ett glas vatten ska ner i magen också.
Sen blir det att krypa ner under täcket.
Ska bli så skönt. Är så himla trött. Om ajg blundar somnar jag nog här vid köksbordet!
Godnatt världen!

Härligt med den första riktiga vårdagen



Underbara söndag!

HAde klockan på 9. Så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Absolut inget jag ångrar! Dagens mål var att städa kyl och frys.
Så jag bestämde mig för att göra det så snart jag kan och sen belöna mig med frukost på verandan. I solen med takdropp och fågelkvitter som sällskap :)
Sagt och gjort!
Min underbara frukostvy från verandan :)
I över en timme njöt jag i solen. Efter kaffe och smörgås lutade jag huvudet bakåt och lät solen smeka min hud. Att höra fågelkvittret och takdropp va som terapi och vilken inhämtning av livskraft!
JAg skulle få fikabesök av mor och systrar med barn så jag frågade om tjejerna ville komma ut på fika också. Hanna nappade så jag hämtade upp henne när jag va in till stan och handlade.
Vi hade en urmysig förmiddag!
Hanna åkte skidor och jag grejade lite i trädgården. Hon plockade stenar som hon tyckte var vackra.
Efter en supergod lunch (blodpudding med lingonsylt) så avnjöt vi en varsin kopp kaffe i solen. Så skönt!
Kanske inte så många dagar kvar med snö, så hon passade på ordentligt! :)

"Mello-kväll"

Blev en intressant kväll. Lite intellektuellt prat- "Jag har saknat våra samtal"..hmm...jag har inte saknat lika mycket. Men visst, det ger mer än att sitta och skvallra och lyssna på fyllebabbel. Åt jättegod soppa. Fanns två stycken helt olika- gemensamma nämnaren var styrkan. Skitgott verkligen! Melodifestivalen bjöd på en del märkligheter men bra finalister. Och så fick man höra en liten officiell hemlighet. Ingen jättenyhet. Har de väl tjatat om på fyllan de senaste 9-10 åren. Ja ja...det verkar inte bli nån snygg separation. Redan riktig smutskastning och lågvatten märken. Trist! Blev kvar längre än tänkt. Skjutsade hem lite festdeltagare sen och så var det såå skönt att få krypa ner i sängen sen!

Melodifestivalen

Inte så sugen, men jag gör ju inte mycket på helgerna. Så kan ju vara trevligt komma iväg. Ska på Melodifestivalkväll (vägrar säga Mello, för det låter så töntigt!) till en bekant. De ska parta tror jag. Är lite glad att jag kan skylla på antibiotikan, för jag har ändå ingen lust att stanna nå länge. Trött som fan blir jag ju på kvällarna, lock för öronen så inte hör jag nått heller och sällskapet...jo "fest roliga" men kanske inget jag gärna umgås och faktiskt samtalar med. Skvaller och annat blir det gissar jag. Är totalt ouppdaterad, så jag blir nog inte särskilt intressant i skvallersammanhanget. Noll koll på kvällens startfält, så vem jag ska heja på får avgöras i efterhand.

Som en bebis..

Jag sover som en bebis. Somnade kring tio igår, vid halv elva slog jag av teven, klädde av mig och ställde bort ostbågsskålen. Vaknade kl 8, hade klockan på 8.30. Ja inte gick jag upp, drog mig tills klockan ringde. Vaknade och när jag drog bort gardinerna så stod jag öga mot öga med ett rådjur. Kändes lite bisarrt att stå där alldeles naken och ha en fin naturupplevelse. Det är ju tur att skogen ligger på sovrumssidan, så man slipper annat som stirrar på en när man drar bort gardinerna :) Rådjuret tyckte att det var mindre märkvärdigt för den stirrade en stund och gick sen i sakta mak iväg över gräsmattan. Pigg, men inte så hungrig så hade jag Vinterstudion till sällskap. Lite trist att mumsa frukosten själv. Kaffet smakade dock gott! Tände en brasa, för att det låter så mysigt. Sen var det dags att vara ute en stund, då dottern hade ridning idag.

A spoon full of suger..

Ta tre tsk strösocker Ta två teskedar kakao Ta så mycket ovispad grädde du vill och rör ihop till en choklad smet När du smakat och njutit av denna underbara chokladröra... ..fyll på med het mjölk Rör om Njut!

En fredags kväll..

Kämpar på med mina evinnerliga ostbågar. Är trött på dem, men de får hänga med. Nått extra gram ger de väl och nått näringsmässigt bra gör de säkert. Ligger lite lågt på vågen och aptiten inte den bästa, å tror nog jag blir friskare och mer motståndskraftig om jag inte går ner mer i vikt. Ostbågarna kankse inte är mycket, men nått gram gör de väl! En brasa är tänd, det sprakar så trevligt. Har lite lax, med rotsaker i ugnen. Ska göra mig en stor kopp varm choklad, på äkta vis. Kvällens begivenheter är att kika på Häxan surtant kl 18.30- jo jag vet att det är ett barnprogram men jag tycker att hon är rolig :) Och sen var det nån film kl 20. Passar perfekt att krypa ner i sängen då och somna till den. Med mina ostbågar :)

Lite uppmuntran..

Så här i sjuktider och misär... Har bytt gym, för att få inspiration. Och på förmiddagen fick jag lust att klippa mig,så jag och Tripp klippte oss vid elva. Skönt få till toppar och lugg och lite färg i utväxten. Trull hon klipper sig nu. Tripp vill färga håret blått. Men min gräns går vid några slingor. Så bad frisören om råd-lika bra vända sig till expertisen! Sagt och gjort blåa extensions är beställda till 30 mars. Då får hon en tjock blå slinga eller några tunnare spridda i håret. Blir en bra födelsedagspresent :-)

Mykoplasma

Bekräftad lunginflammation av mykoplasma. Livet leker. Fått antibiotika att äta i tio dagar. Går hemma sjukslrivningen ut, så jobbar först på torsdag. Ska bli skönt kunna skratta, ta djupa andetag och få energi att orka företa mig nått. Men men..ta i trä... Har nu haft två av tre sjukdomar som cirkulerar...och kräksjukan betackar jag mig för!

Sushi nam nam

Det är ju för ljuvligt med sushi. Mättar på ett fräscht och "lätt" sätt. Till och med jag var nöjd igår, trots att aptiten kanske inte var den bästa. Gjorde nog gott åt kroppen och bidrog till den gnutta aptit jag känner idag.
Me love Sushi!

Onsdag

Jaha, vaknade av mig själv och kände mig hungrig i morse. Är ett antal dagar sedan det hände så känns som ett stort framsteg! Intog frukost, inga stående ovationer men ändå...frukost :) Och idag smakar kaffet...ljuvligt! Underbart.
Dricker min påtår nu!
Hoppas att min lunch s ka smaka också. Sen blir det att gå ut på en liten promenad. Ska bli skönt. Jag hoppas att kroppen ska tycka det också. Lite rörelse på systemet kan nog bara göra gott :)

Så glad

Blev förresten så himla jätteglad, mitt i mitt miserabla elände (känner mig lite som i ett vaccum), när <3 ringde och meddelade en glad nyhet.
Bara gnugga geniknölarna gemensamt och hoppas på gott resultat!

Darr...

Huvudet är tungt, känns precis som innan en dunderhuvudvärl bryter ut, och jag är lättyr. Så aptiten är inte den bästa, idag heller!
Åt faktiskt lite kycklinggryta, ostbågar och en toast igår.
Såg att jag tappat 2,5 kg i vikt...inte bra, inte bra...
Men det är segt att äta nått nät det liksom växer i munnen och just inte smakar nått. Dricker ju knappt kaffet jag ändå envisas med att laga till.
Ätit frukost idag. En enkel toast och två muggar te. Har ont i halsen och te är ju bra för magen säger de som vet.
Spelat spel via Live Messenger, med min dotter. Som är hemma med öronvärk och genomförkyld. Teknik är ju underbart ibland iallafall :)
Mina stackars bonusbarn har också blivit sjuka, Trulsa hon fick hög feber och mådde så dåligt igår att det fick bli barnakuten - Influensa. Hon har kräkts i natt också. Redogjorde för doktorn hur förfärlig hosta jag hade, den lilla sötnosen.
Och stackars Trapp, som ska på landslagsuppdrag i Tyskland helgen, han insjuknade idag. Hoppas att det går fort över. Han tävlar inte förrän på söndag, även om de åker på fredag. Håller alla tummar och tår för att han snart är kry igen!
Hmm...sova lite middag och sen se om en kaffetår och lite ostbågar kan höja nivån i kroppen lite.

Nya vyer...

Innan jag nu ska slumra en stund...hör dock att tvättmaskinen piper på mig...så kan jag tipsa om en intressant person.
Jag inser att jag kanske är en av få som inte läst om personen eller intresserat mig för alla skriverier som står. Men idag hade jag inget annat för mig så jag var in och läste på hennes blogg. Vilken energisk person! Och va kul att kunna lyckas och få göra det man tycker är roligt här i livet.
www.blondinbella.se
Halkade in här för att jag såg nån rad om att hennes semesterbilder blev nån sorts kommentarsdebatt om hennes utseende och kilonas vara eller inte vara. Alla dessa i-lands problem som alla har! Alla andras utseende och kroppar!
Framgångsrika människor är så intressanta! Att brinna för något och få lyckas med det :)

Vill tipsa om nått gott!

Liten bakade detta igår och Stor skulle göra det idag. Jag som inte har nån aptit lyckades få ner iallafall en idag, som låg överbliven och väntade från igår.

Barnens chokladbollar

Receptet kommer från Hela årets kokbok. - www.recept.nu 
Barnens chokladbollar

FOTO: MAGNUS SKOGLÖF

Ingredienser

100 g smör
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
3 dl havregryn
3 msk kallt kaffe

Pärlsocker till garnering

Tips

Receptet ger ca 30 chokladbollar.


Gör så här

1. Smält smöret och rör det tillsammans med vaniljsockret tills det blir poröst.

2. Blanda i kakao, havregryn och kaffe.

3. Rör om tills allt är blandat.

4. Forma smeten till små bollar och rulla dem i pärlsocker.

5. Förvara i kylen.


Ett fett venusberg

När man är sjuk, har en gnutta energi och inget finns att se på teve, då hittar man (iallafall jag) de mest märkliga ting på nätet...
Hittade reklam för fettsugning med laser. Gick in och kikade...och hittade erbjudande om att fettsuga venusberget för endast "Från 15000 kr".
Men herregud! Hur många är det som ser ens venusberg egentligen?
Fast iochförsig finns det ju de kvinnor som känner sig nödda och tvugna att operera sina blygdläppar...
Herre jisses!
Känns ju som att det finns större bekymmer här i världen!
Såg ett avsnitt av "Sjukhuset" tidigare...där en kvinna kommer in pga magsmärtor, misstänkt gallsten. Där ultraljud istället visade att hon har tumörer i levern och en oviss prognos, då man inte visste om det var dottertumörer eller huvudtumören.
Livet kan ändras på en sekund...ta bättre hand om dig själv och de runt omkring dig!

Diagnos:

Det mest positiva hos doktorn idag var att jag slapp betala. Har ju fått frikort, pga allergivacc, så slapp hosta upp 140 spänn för besväret.
Det tråkigaste var diagnos Influensa med misstänkt lunginflammation. Sjukskriven till den 15e.
Tjohoo!
Om det är lunginflammation får jag veta på torsdag...det var nån form som sitter djupt ner i luftvägarna och misstanken uppstod av min djupa, onda slemhosta. Det känns verkligen som jag går sönder inuti och när jag har hostat klart så är jag slemmig och snorig! Mysigt va?! ;)
Nekade en sköterske student att ta blodprov på mig! Herregud! Ett misstag och jag hade slagit till henne ju!
Så den ordinarie sköterskan (INTE draken som söker blod och smärta, hon är vidrig!) gjorde det så bra så :) Och tydligen hade studenten inte varit med om en rädd person tidigare, så då var det ju tur att just jag kom. Så hon fick möjlighet till ett lärtillfälle! ;)
Och smarta jag hade förekommit och satt på Emla, så det var bedövat vid stickområdet.

Life sucks...

Känner mig miserabelt värdelös. På ett ömt sätt. I smärtsam bemärkelse. Varenda cell i kroppen värker och när jag hostar känns det som att jag går sönder inuti. Undviker hostan så gott jag kan. Värst är nog orkeslösheten...jag är så trött...vill sova hela tiden om jag kunde. Smärtan i muskler och leder gör ju inte att jag rör mig som en gasell direkt....tvärtom! Långsamt och lite ryckigt...och irriterande svag. Tog mig tre timmar igår att städa. Fick hjälp av Liten. Skönt att hon tycker att det är så roligt. For till stan efter present och så iväg med Liten på fest. Skakade som ett asplöv. Prickade in toppen (hoppas jag) med 39.3 inte konstigt att jag frös och var lite dizzy i huvudet! Är nog inte mycket att hurra för här hemm med mig...jag orkar knappt duka.fram än mindre komma på nått fantastiskt att servera. Fick frågan om något behövde handlas... Ingen aning. Jag är inte hungrig...så mat vet jag inte. Efter lite knorrand kom jag på kattsanden.

Melodifestivalen

Hmm...ja nu är spektaklet igång igen.
Gissar att vi kommer ha "melodifestivalkväll" hemma på lördag.
Fem deltävlingar och en final. Gäller att mjölka ut så mycket som möjligt av tillfället!

Kommer ihåg när jag var liten...då hade vi tabellen i tidningnen där vi förde poäng och det var en stor händelse att kika på. Till och med pappa var engagerad i det här. Och det var popcorn och smågodis framdukat. Lördagsmys!

SJUK!

Vaknade igår med stel och öm rygg...
Tänkte att jag drömt nått eller legat konstigt.
Gjorde den vanliga morgonträningen, men saknade ork och energi. Hela kroppen kändes svag.
Ju mer dagen gick blev jag mer och mer seg och öm i kroppen. Kändes helt enkelt förjävligt!

Vid lunch insåg jag att jag att jag höll på att få feber...naken, fot och handleder värkte som fan. hela huvet var inlindat i bomull.

Åkte hem till mamma för en fika efter jobbet, innan Tripps utv samtal i skolan. Konstaterade feber, tog två alvedon och sov i 45 min. 38.1 grader när jag vaknade.
Genom led kvällen och kvart i åtta då sov jag.

Fy fan så jag frös igår kväll. <3 är iskall om ben och armar så han var inte till nån hjälp, men servade mig med alvedon och strök över pannan. Vaknade halv ett och konstaterade att jag höll på att frysa ihjäl eller avsluta livet i nån form av partikell sönderfall! Varenda cell i kroppen värkte...

Ska du verkligen till jobbet? frågade R.

Jo...hade ju inte mobnr till kollegan som kommer efter mig... Så med 39 graders feber, skakande av köld och svettig av nå form av svallningar sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 7.45 så att kollegan kommer. Har undvikit resten av huset. Ringde in till grannavdelningen, för att säga till om vikarie, för att de ska slippa mina baciller.
Jag hostar som nån zombie, varje gång går ryggen av dessutom, och så piper det i bröstet efteråt... Snoret forsar och ögonen hänger vid knävecken...

Stackars Tripp, som skulle följa med kompisen till Busborgen....jag kommer inte kunna hämta och R får troligen jobba hela kvällen. Han gick på jouren igår och de har ringt tamejfan hela natten om nå temperaturer och inställningar och fan och hans moster.

Snart, snart får jag krypa ner i sängen igen..
Älsklingen ska hämta barnen efter skolan så att jag slipper det. Jag kan bara ägna mig åt att sova och göra ingenting.

Om det bara inte gjorde så förbannat ont i muskler och leder....men jag skulle verkligen vilja gråta varje gång jag rör på mig eller nån nuddar nån del av min kropp. Fan va öm jag är!
*snörvel*

Skaldjur a la Silja Serenade



Skaldjursfatet vi njöt av på Silja Serenade :P
Fullkomligt ÄLSKAR skaldjur!

RSS 2.0