Baciller

Igår skojade vi om att alla skulle bli Kräksjuka på jobbet. Typ "alla" barn på en avdelning blev just det. Några hemma och andra fick hämtas hem. Jäkla baciller... Finfint! Epidemier är svårstoppade.Överallt! Någon kommer tillbaka till jobb/skola/dagis för tidigt, någon ignorerar symtomen, någon tror att det är nått annat, någon går ut bland folk trots att man bär på smittan några dagar, någon sköter inte handhygienen, etc Nitiskt skrubbande och mkt god handhygien är nästan ett krav. Och medvetenhet om att man faktiskt smittar i 48h trots att man är symtomfri. Jag vaknade i natt och kräktes, så himla värk i magen. Frossa. Kräktes färdigt och fick sen sova. Thats it. Så när jag vaknat igen så blev det till att skrubba toaletten, barnen är förbjudna att använda den (tackar för att vi har två st) under 48h, spritat har jag gjort. Bytt handdukar och badlakan. Tvättat. Dottern lagade maten. Och vi pussas inte. Dessutom stod jag över dotterns julavslutning i kväll. Behöver ju inte utmana ödet för några hundra till och dela med mig av mina godsaker. Förhoppningsvis har vi nu gjort allt som vi kan för att hålla smittan borta från många andra. Men det suger med 48h karantän! Glad att det var en kortvarig variant. Och att jag är relativt pigg med aptit. Bara lite matthets känsla i kroppen, som man brukar ha efter att ha kräkts en hel del. Hoppas på att jobba på fredag igen. Kl 07 går min karantän ut på fredagmorgon :)

Certidierad Massageterapeut

Kvar att göra till Diplomerad Massör : 4.5h praktik Kvar att göra till Certifierad Massageterapeut 50h praktik Idrottsmassage Praktiskt prov 3/1- 14 Medicin 1 - uppdrag, delprov och slutprov När Diplomet i Avancerad massage är i min hand så skickar jag in det till SMARF. Då får jag mitt certifikations bevis :D

Otur..

...lite otur med praktiken har jag allt.
Förra veckan så kom inte en av kunderna, betydde -1,5h den dagen.
Igår kom inte en av kunderna vilket betydde -1,5h. Så från först 1.5 h ifrån Diplomet, så blev det sen 3h och nu är det 4.5 h.
Vilket innebär att den 2a blir en vanlig dag på praktiken. Inte början på timmarna för Idrottsmassagen.
Ja ja,...sjit happens kan man tycka. Men lite frustrerande.
Det är lite drygt att sitta och åka och börjar kännas i plånboken lite väl mycket nu. Xtra bensinpengar varvat med tjänstledighet ger inte mycket utrymme i kassan.
Förhoppningsvis så är det bara 10 veckor praktik kvar. Förutsatt att jag får praktiktid (och kunder som dyker upp) varje vecka fr o m v 3.

Det närmar sig...

13 timmar återstår till mitt Diplom. 13 ynka timmar. Hinner jag väl inte med innan nyåret, men den 2a januari har jag det "i hamn"! :D Praktiskt prov 75min den 3/1. Snygg inledning på året liksom ;) I det praktiska provet ingår kunskaperna i Idrottsmassage/Avanceradmassage. Lär ju behöva öva en hel del! Utbildningen inom det börjar på fredag. Hua! :) I natt väntas Sven nå våra trakter....så det blir till att åka försiktigt och hoppas att jag har medtrafikanter som tänker likadant imorgon.

Budapestbakelse

Åh va gott det var...sååå länge sedan jag mumsade en budapestbakelse.
Typ 12 år sen.
Jag o väninnan gick ett milsvarv och sen gick vi till kondis när vi var föräldralediga. Och då åt jag jämt en budapestbakelse.
Men sen så blev jag allergiskl mot hasselnötter och där sket det sig.
Syrran hade bakat den "allergivänlig" så jag mumsade 2 stora bitar. Jisses! Såå gott!

RSS 2.0